Vuković: Sportski objekti posluju po najvišim standardima

Sportski objekti posluju po najvišim standardima i pružaju kvalitetne usluge svim građanima i sportistima, kazao je zaposleni u privrednom društvu Sportski objekti Boris Vuković.

U ovim objektima odigravaju se najprestižniji događaji kada je u pitanju klupski, individualni i reprezentativni sport u Crnoj Gori, a tokom godine na sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim događajima prisustvuje više stotina hiljada posjetilaca.

„Naše društvo je društvo koje sprovodi javni interes, koje sportistima u gradu i državi pruža najbolje usluge u sportu, rekreaciji i to je naša osnovna djelatnost. Upravljamo košarkaškim igralištem u Njegoševom parku, Gradskim stadionom, SC „Morača“, gradskim bazenima i Streljačkim centrom. Svi ti objekti ispunjavanju standarde evropskih i svjetskih federacija, odnosno imaju potreban kvalitet“, istakao je Vuković i dodao da se pored primerne djelatnosti ovo Društvo bavi i dopunskim djelatnostima kao što su ugostiteljstvo, izdavanje poslovnih i reklamnih prostora, izdavanje prostora za prezentacije, seminare, izložbe, iznajmljivanje opreme za sport i rekreaciju.

Sportski objekti, kako je rekao, počeli su sa radom nakon koronavirusa, odnosno svega onoga što se desilo u prethodnom periodu.

“U tom periodu sportski objekti u gradu nisu radili tako da smo i nakon toga u skladu sa mjerama NKT sprovodili sve neophodne mjere u cilju zaštite i nas kao zaposlenih i svih korisnika naših objekata, kako na gradskom stadionu, tako i na bazenima.

Svjedoci smo da na gradskom stadionu SC Morača, gradskim bazenima i drugim objektima naši najkvalitetniji sportisti, naša reprezentacija, najbolji klubovi, uspijevaju da ostvaruju vrhunske sportske rezultate, da igraju utakmice na visokom nivou, a mi smo tu da pružimo najkvalitetnije uslove njima, a onda i da se radujemo svim pobjedama naših sportista i naših reprezentacija“, naglasio je Vuković i izrazio zadovoljstvo što se indirektno bave sportom, što su zajedno i na tribinama kao navijači, što su dio uspjeha i želje da Crna Gora bude reprezentovana sportska nacija, kao država koja ima mnogo mladih i perspektivnih sportista.

Govoreći o kolektivu Sportskih objekata Vuković je istakao da cijeli tim funkcioniše kao jedna velika porodica.

„Sigurno da je jedan od uspjeha kvalitetnog rada i pružanja usluga Sportskih objekata timski rad. Definitivno svaka poslovna jedinica ima timove profesionalaca. To su ljudi koji znaju svoj posao i koji uvijek odgovore na najbolji način svim zahtjevima, pa i najprestižnijim utakmicama“, naglasio je Boris Vuković.

Raduje ga to što je ponovo raspisan konkurs za izradu projekta Istočne tribine, čime bi dobili jedan nacionalni hram, odnosno nešto što je kult Podgorice, što je istorija ovoga grada.

“Dobićemo gradski stadion sa većim brojem gledalaca gdje ćemo svi zajedno bodriti naše hrabre Sokole u daljiim pobjedama i omogućiti uslove da i FK Budućnost i svi oni klubovi i sportisti koje podržava i Glavni grad i svi mi u Sportskim objektima i naravno navijači širom Crne Gore dobiju stadion onakav kakav zaslužuju“, zaključio je Vuković.

Preuzmite našu aplikaciju

Komentari

avatar

NAJNOVIJE

Đukanović: Crna Gora potpuno čista u slučaju Možura

“Vjerujem da takve priče više nikog ne iznenađuju, vrijeme je predizborne kampanje, to je već postalo dio...

Glavni grad i ove godine poklanja udžbenike svim podgoričkim...

“Na ovaj način nastavljamo dobru praksu, u saradnji sa resornim ministarstvima, tako da sva djeca koja polaze...

Severina pozitivna na koronu: Odmah se izolovala od sina

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test...

Predsjednik Vlade Duško Marković u Kolašinu: Ovo je Tivat...

„Onaj značaj koji za Crnogorsko primorje ima preobražaj i uspon Tivta na turističkoj mapi Mediterana – za...

Mladi DPS Danilovgrad: Nećemo izdati pretke, nećemo izdati Crnu...

Kako ističu, članske karte su uručili predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad Vukota Stanišić i predsjednica Savjeta mladih Slađana Pavlović, a...

NAJČITANIJE

Raković otkrio planove velikosrpskih krugova iz Beograda: Ako pobijedi...

“Nakon što Đukanovićev režim padne, DPS treba zabraniti kao što su zabranjene mafijaške organizacije Koza nostra ili...

KAD SE UDRUŽE ČETNICI I PARTIZANI, Vuković za Standard:...

Izuzetak nije ni ovaj izborni proces pa se u savezu simboličkog imena "Za budućunost Crne Gore", čije...

Filipović za Standard: Demokrate i DF prigrlili besposličare i...

Demokrate kreče grafite u Beranama, a podržavaju anonimni "aktivizam" koji govori da se...

Mugoša: Od sjutra Crna Gora otvara granice sa Srbijom

“Crna Gora će od sjutra otvoriti granice sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Kosovom, Sjevernom Makedonijom, i...

„Škaljarce“ u BiH terete za šverc oružja i droge

Kako je Pobjedi potvrđeno iz izvora bliskih istrazi, osumnjičeni su poznati istražiteljima, a trojica crnogorskih državljana označeni...

Komentari

avatar