Za sedmi javni poziv za subvencioniranje kupovine dvotočkaša 50.000 eura

Javni poziv za sedmi ciklus dodjele subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta u okviru projekta Podgorica na dva točka raspisan je danas. Za ovaj poziv iz Budžeta Glavnog grada je opredijeljeno 50.000 eura kojima će se subvencionisati kupovina 50 električnih trotineta i 400 bicikala, saopšteno je iz PG Biroa.

Subvencija se, kako navode, odnosi na kupovinu bicikala u visini od 50 odsto cijene, a najviše u iznosu do 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50 odsto cijene, a najviše do 200 eura.

Kako je saopšteno, pravo na dodjelu subvencije kroz projekat “Podgorica na dva točka” ima prvih 400 građana/ki koji se prijave za bicikla i prvih 50 građana/ki koji se prijave za električno biciklo ili električni trotinet, a koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom.

Rok za podnošenje prijave je 10 dana od dana objave na web stranici Glavnog grada i u jednom štampanom mediju, zaključno sa 19. avgustom 2022. godine.

“Obavezni dio prijave su: Obrazac-Zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici. Prijave se dostavljaju na arhivu Glavnog rada (Njegoševa 20, ulaz sa Trga nezavisnosti), a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati. Komisija za dodjelu subvencija građanima ocjenjivaće pristigle zahtjeve i utvrditi listu prvih građana/ki čija prijava je ispravna, a rezultati Javnog poziva biće objavljeni na zvaničnom sajtu Glavnog grada”, navodi se u saopštenju.

O svim dodatnim pitanjima u vezi sa Javnim pozivom građani se mogu informisati putem e-mail-a [email protected] kao i pozivom na brojeve 020/665-076 i 020/665-083.

Podsjećaju, Glavni grad je kroz projekt “Podgorica na dva točka”, subvencionisao kupovinu preko 1.390 dvotočkaša, sa ukupno 150.000 eura.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Lansirana raketa izrađena 3D štampačem, nije dostigla orbitu

Dva prethodna pokušaja lansiranja rakete Teran 1 otkazana su u posljednjem trenutku zbog tehničkih problema.

Sjutra oblačno sa kišom, krajem dana prestanak padavina

U višim planinskim predjelima na sjeveru, u kasnim popodnevnim satima, kiša će kratkotrajno preći u sunježicu i...

Amal Kluni ima savršenu liniju: Doručak, ručak i večera...

Osim što ima istančan modni ukus, Amal Kluni žene širom svijeta oduševljava i svojom idealnom linijom, zbog...

(VIDEO) “Za ovo se borimo”: Susret ukrajinskog vojnika i...

"Za ovo se borimo", napisao je Geraščenko uz video te dodao: "Otac i sin".

Ukrajina traži da Savjet bezbjednosti UN hitno okonča rusku...

Evropska unija je zaprijetila Bjelorusiji novim sankcijama ako to oružje raspoređeno, dok su Sjedinjene Države nagovijestile da...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare