Za sedmi javni poziv za subvencioniranje kupovine dvotočkaša 50.000 eura

Javni poziv za sedmi ciklus dodjele subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta u okviru projekta Podgorica na dva točka raspisan je danas. Za ovaj poziv iz Budžeta Glavnog grada je opredijeljeno 50.000 eura kojima će se subvencionisati kupovina 50 električnih trotineta i 400 bicikala, saopšteno je iz PG Biroa.

Subvencija se, kako navode, odnosi na kupovinu bicikala u visini od 50 odsto cijene, a najviše u iznosu do 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50 odsto cijene, a najviše do 200 eura.

Kako je saopšteno, pravo na dodjelu subvencije kroz projekat “Podgorica na dva točka” ima prvih 400 građana/ki koji se prijave za bicikla i prvih 50 građana/ki koji se prijave za električno biciklo ili električni trotinet, a koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom.

Rok za podnošenje prijave je 10 dana od dana objave na web stranici Glavnog grada i u jednom štampanom mediju, zaključno sa 19. avgustom 2022. godine.

“Obavezni dio prijave su: Obrazac-Zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici. Prijave se dostavljaju na arhivu Glavnog rada (Njegoševa 20, ulaz sa Trga nezavisnosti), a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati. Komisija za dodjelu subvencija građanima ocjenjivaće pristigle zahtjeve i utvrditi listu prvih građana/ki čija prijava je ispravna, a rezultati Javnog poziva biće objavljeni na zvaničnom sajtu Glavnog grada”, navodi se u saopštenju.

O svim dodatnim pitanjima u vezi sa Javnim pozivom građani se mogu informisati putem e-mail-a [email protected] kao i pozivom na brojeve 020/665-076 i 020/665-083.

Podsjećaju, Glavni grad je kroz projekt “Podgorica na dva točka”, subvencionisao kupovinu preko 1.390 dvotočkaša, sa ukupno 150.000 eura.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vukšić: Zvao me je Zdravko Krivokapić, više ne želi...

Krivokapić mu je to kazao u telefonskom razgovoru, kada mu je i najavio da neće biti na...

Srbija: Predsjednik opštine tužio građane zbog uvreda na društvenim...

"Naravno da smo mi koji smo na javnoj funkciji, koji se bavimo politikom, trpeljivi do krajnjih granica...

Spajić: Pravo vrijeme za Nikšić je sad

“Otvaranjem kancelarije Pokreta “Evropa sad” u Nikšiću krupnim koracima idemo ka boljem standardu Nikšićana i preporodu ovog...

Sjutra promjenljivo oblačno, ponegdje slaba kiša

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru oblačno sa slabim, ponegdje moguće umjerenim...

Joković: Dronovima će kontrolisati eksploataciju šuma, pijeska…

Dronovi će, kako je Joković kazao u emisiji “Okvir”, snimati cijelo područje Crne Gore.

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare