Bar: Krivične prijave protiv 11 lica zbog raznih krivičnih djela

Barska policija krivično je procesuirala 11 lica koja se sumnjiče da su u tom gradu izvršila krivična djela prevare, zloupotrebe droga, nanošenja teške tjelesne povrede i više krađa i teških krađa.

Zbog krivičnog djela prevara podnijeta je krivična prijava protiv M.Ć. (32) koji je, kako se sumnja, tokom jula 2021. godine, dovodeći u zabludu oštećenu, od nje preuzeo putničko motorno vozilo, uz uvjerenje da će ga vratiti nakon što na vozilu izvrši popravku i registraciju, ali ga je zadržao za sebe.

Krivična prijava podnijeta je i protiv A.Š. (34) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On je kontrolisan u Baru i kod njega je pronađeno 10 tableta sa liste opijata.

Protiv Đ.B. (20) i Ž.D. (21) oba iz Beograda podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jednog lica iz Bara. Sumnja se da su Đ.B. i Ž.D. u naselju Dobre vode u Baru fizički napali oštećenu.

Takođe, krivično je procesuirano i lice E.A. (37) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. On je iskoristio nepažnju oštećenog i otuđio putničko motorno vozilo koje je bilo otključano i parkirano.

Sumnja se da je krivično djelo krađa izvršio i maloljetni A.R. (17) iz Bara i protiv njega je podnijeta krivična prijava. Osim toga zbog dva krivična djela krađa krivična prijava je podnijeta i protiv M.Š. (28) iz istog grada.

A.Š.M. (39), M.Š. (32), A.B. (19) i V.J. (35) su krivično procesuirani zbog sumnje da su izvršili više krađa i teških krađa na području Bara i oni su lišeni slobode.

Oni su otuđivali novčanike sa novcem, biciklo i više komada različitog građevinskog alata.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra toplo i sparno, do 30 stepeni

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorolohiju i seizmologiju, poslijepodne u sjevernim, a tokom noći i u...

Predstavnik Stejt departmenta dolazi u Brisel na razgovore o...

Takođe, sa istog mjesta je podvučeno da SAD podržavaju ponudu EU da u predstojećoj sedmici Brisel bude...

Jak zemljotres pogodio Filipine

Epicentar zemljotresa je bio u Mindoro provinciji, a osjetio se i u Manili. Filipini...

Vuković: Uređenje fasada na podgoričkim ulicama – fenomenalan učinak

Gradonačelnik Vuković je saopštio i uporedne podatke koliko je urađeno od 2019. do 2021. godine.

Valenski: Došlo je do konfuzuje o buster dozi vakcine...

Za sada je odobrena samo buster doza kompanija Fajzer/Bajontek. Prošle nedjelje, Valenski se složila...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare