Budva: Uhapšene dvije osobe, oduzeti kokain, opijati, municija, gasni pištolj…

Budvani Dejan Došljak (46) i Marijana Došljak (31), bračni par, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su jutros u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije sproveli aktivnost usmjerenu na suzbijanje ulične prodaje narkotika i pronalasku oružja u ilegalnom posjedu.

Pripadnici policije su u ranim jutarnjim časovima, postupajući po narebi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese stanova na tri lokacije koje koriste D.D. i M.D. Takođe, pretresena su i vozila – jedno marke „BMW“ koje koristi D.D, a drugo marke „Mercedes CLA“ koje korist M.D.

“Pretresom stanova i vozila policija je pronašla i oduzela određenu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, tablete sa liste opijata, 93 komada municije različite vrste i kalibra, gasni pištolj, ručni sprej sa nadražujućim dejstvom, i tri sredstva komunikacije”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kontrolisana vozila su oduzeta radi daljih provjera, a pronađeni predmeti i materije biće predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru.

Osim toga, pripadnici budvanske policije i Posebne jedinice policije su danas vršili pojačane kontrole lica i vozila na području Budve.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se M.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bojović: Ginisova knjiga rekorda frapirana crnogorskom parlamentarnom većinom

"Premijer od tri procenta upravlja Vladom koju čine stranke od šest odsto. Vladu čuvaju izborni dobitnici koji...

Crveni krst: Svijet nije spreman za sljedeću pandemiju

IFRC u ovogodišnjem izvještaju, za razliku od prethodnih, nije istraživao brojne prirodne katastrofe koje su izazvale ogromno...

Bilčik: EU u javnom životu Srbije često nije tretirana...

„Bilo bi od velike pomoći kada bi EU u javnom životu Srbije bila tretirana fer od političara...

Makron ne isključuje slanje borbenih aviona Kijevu, ali pod...

Francuska je dosad slala Kijevu protivvazdušne sisteme, raketne bacače, topove i ostalu vojnu opremu, i obećala je...

Plenković o Milanovićevoj izjavi: Kosovo nije anektirano

„Niko nije anektirao Kosovo jer bi ga onda pripojio nekoj drugoj državi. Ne znam za pojam ekstrakcije...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare