Izvor:Pobjeda

KO JE NUDIO 21 MILION: Abazović nije ni saslušan

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet povodom izjave potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da mu je nuđen 21 milion eura da ne pravi koaliciju sa druge dvije izborne liste s ciljem da sruši DPS Mila Đukanovića, saopšteno je Pobjedi iz ovog tužilaštva.

– Predmet se nalazi u fazi izviđaja, a više informacija i podataka nije moguće saopštiti radi zaštite interesa postupka koji je u toku – navodi se u odgovoru.

Kako Pobjeda saznaje, Abazović nije saslušan na navode koje je saopštio još u decembru prošle godine, gostujući u emisiji ,,Načisto“ da su tačne informacije da mu je nuđen 21 milion eura, ali je negirao da mu ih je nudio humanista Hajriz Brčvak, kako je to tvrdio biznismen Miodrag Daka Davidović. Abazović nije tada želio da kaže ko mu je nudio novac, a do danas nije inicirao da saopšti ko su osobe koje su nudile 21 milion.

On je komentarišući tvrdnje Davidovića koji je optužio humanistu Hajriza Brčvaka da je Abazoviću nudio 21 milion, rekao da je dobijao ponude sa više strana, ali da mu ih nije nudio Brčvak.

– Prošao sam medijsku torturu sa mnogim medijima iz regiona i domaćim portalima. O Brčvaku mislim sve najbolje. Poznajemo se. To je ta cifra koju je pomenuo Davidović, ali neću iznositi ko je šta nudio. Nije tačno da je to ponudio Brčvak. Istina je da sam dobijao ponude od nekih klanova. Ne želim da od sebe pravim žrtvu. Imam velike pritiske jer je ulog ogroman koji smo dobili nakon izbora. Ali, ne osjećam se nebezbjedno – rekao je Abazović.

On je ranije rekao i da niko nema mogućnost da izvrši pritisak na njega.

– Kontaktirao me član familije Keljmendija koji mi je rekao da su oni zgroženi činjenicom koja se pojavila u medijima. Logičnije je da neko odavde želi da uradi nešto, a da zavaravanje tragova treba da se desi tako što će se to pripisati nekome van zemlje. Nemam strah. Ne dugujem nikome ništa – rekao je Abazović. 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Draško i Dritan

Krajem devedesetih godina prošlog vijeka, američka državna sekretarka Medlin Albrajt označila je pojavu Milorada Dodika na političkoj sceni Bosne i Hercegovine,...

DPS: Ministarka zdravlja da ne zaobilazi istinu, pitanje hoće...

"Izjava sekretara Ministarstva zdravlja da tek danas vidi “svijetlo na kraju tunela” po pitanju vakcina, u suprotnosti...

PSŽ želi Mesija i čini sve da ga ubijedi...

Odavno se spekuliše da “sveci” čine sve kako bi jednog od najboljih igrača svih vremena doveli u...

OVO JE KRIVOKAPIĆEVA VILA U BIJELOJ (FOTO)

Kuća u Bijeloj ima 143 kvadrata i nosi naziv Vila Sloga. Krivokapići je iznajmljuju i oglašavaju na...

Na granici zaplijenjeno preko 25 hiljada eura, lap topovi...

Kod njih su osim novca pronađena i tri nova lap topa marke "Lenov" i 11 zastava Srbije....

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare