Kod više lica policija pronašla marihuanu, heroin, oružje…

Sprovodeći planske aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje opojnih droga, podgorička policija je izvršila pretrese stanova dva lica iz Podgorice za koje se sumnja da se bave prodajom narkotika, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP)

Prilikom pretresa stana koji koristi E.S. (44) pronađeno je 26 komada raznih tableta koje se nalaze na listi opijata i četiri komada municije. Predmet je dostavljen tužiocu na ocjenu i mišljenje, kazali su iz UP.

Oni su saopštili da je pregledom lica I.P. (35) za koga se tvrde, sumnja da se bavi tzv. uličnom prodajom opojnih droga, pronađeno je pakovanje od 6 grama marihuane, a kasnijim pretresom stana koje koristi ovo lice pronađena su dva pakovanja opojne droge marihuana težine 50 grama, zatim pištolj marke CZ M57 i četiri komada municije.

Pištolj i municija su poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu. I.P. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga-, dodaje se u saopštenju.

Službenici podgoričke kriminalističke policije su izvršili kontrolu lica B.B. (47) od kojeg su tom prilikom oduzeta dva pakovanja opojne droge heroin ukupne težine oko 5 grama. Protiv B.B. podnijet je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Pored toga službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su 17. i 18. februara podnijeli četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka protiv četiri lica zbog posjedovanja manjih količina opojnih droga, zaključeno je u saopštenju UP.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Predate inicijative za smjenu Đurović i izglasavanje nepovjerenja Vladi

Inicijativu je potpisalo 32 poslanika. Evo šta su naveli u inicijativi: 

Crnomorska flota dobila novog komandanta

Ruske vojne baze na ovom poluostrvu bile su zahvaćene eksplozijama u prethodnih devet dana.

Nastavlja se dezinsekcija na području Podgorice

“Dezinsekcija koja će se danas vršiti obuhvatiće naselja: Tološi, Mareza, Vranići, Malo brdo, Momišići, Novi grad, Blok...

Adžić: Nijednom nismo demantovali Radunovića, bilo više poziva ka...

''Ono što je stav policije, ali dok se ne sprovede istraga, ne možemo...

Abazović o pisanju M portala: Prave se konstrukcije od...

"Vidjećemo šta će biti 19. avgusta, možda se pojavi još jedna inicijativa o nepovjerenju Vladi pa ćemo...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare