Mario Milošević: Tražim da me prebace u Bijelo Polje, žrtva sam torture načelnika Istražnog zatvora koji me je lažno optužio

Pritvorenik Mario Milošević, protiv koga je načelnik Istražnog zatvora Spuž Predrag Spasojević predao krivičnu prijavu zbog prijetnji, obratio se javnosti pismom u kojem tvrdi da je izložen torturi i traži dabude prebačen u zatvor u Bijelo Polje.

Na Spasojevićevu kuću je dva puta bačena bomba, a načelnik Istražnog zatvora je rekao da je Miloševića ranije prijavio zbog prijetnji.

Obraćanje Miloševića prenosimo integralno:

“Najoštrije osuđujem napad na načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića i pozivam nadležne državne organe da, u što kraćem roku, identifikuju počinioce i da ih procesuiraju.

U prostoriji, u kojoj se nalazim, nisam u mogućnosti da uhvatim ni signal ni sliku na TV, a kamoli da sa nekim komuniciram. Vrlo je indikativno da se, nakon što sam zatražio reakciju nadležnih državnih organa zbog torture koju prema meni sprovodi načelnik Spasojević, ali i svega par sati nakon što je isplivala SKY ECC prepiska iz koje se jasno vidi da mi se namješta “robija od 40 godina”, da mi se namješta “da sam ja pucao” i da “kosti ne iznosim” , otpočinje organizovana hajka načelnika Spasojevića protiv mene i dešava se neki napad na njegovu kuću.

Jasan je put koji sam ja odabrao da se zaštitim od njegove tiranije, a to je put zakona i posredstvom insistucija sistema.

Smatram da mi je zbog ovakvog postupanja načelnika Spasojevića, i zbog činjenice da me lažno optužuje da sam mu prijetio i insinuira da ja stojim iza napada na njega, ozbiljno ugrožena bezbjednost te apelujem na nadležne državne organe da me pod hitno prebace u zatvor u Bijelom Polju, gdje ću nadam se biti bezbjedniji.

Ovlastio sam svog advokata da podnese krivičnu prijavu protiv Spasojevića zbog toga što me je lažno prijavio da sam mu prijetio.

Molim institucije sistema da sa jednakom pažnjom tretiraju i ove moje navode i da me zaštite i da ne podlegnu pritisku koji na njih vrši Spasojević. Njihovo je da utvrde istinu i očekujem da tako i bude”, zaključio je Milošević.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Doktori upozoravaju: „Potpuno smo nespremni za gljivičnu pandemiju“

Dozvolite da vam predstavimo nešto istinski užasavajuće - gljivu koja žrtve pretvara u zombije.

Danska prvak svijeta, treća titula u nizu!

Danci su od početka utakmice vodili i nisu dopustili Francuzima niti u jednom trenutku da dodju u...

Metodije: Ne možemo govoriti o Hercegovini, a da ne...

„Bratski odnos Crne Gore i Hercegovine sveta je ikona sabornosti i jednoobraznosti na kojoj smo mi danas...

LP: Poslanica Savković-Vukčević još jedna žrtva progona neistomišljenika dolazeće...

Skandalozna dodjela nagrade za novinarstvo ruskom propagandnom mediju Sputnjiku i Dariji Duginoj glasnogovornicima zvanične politike kremlja, koji...

Sjutra pretežno sunčano, krajem dana povećanje oblačnosti

Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom jutra na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan sjeveroistočni. Jutarnja temperatura...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare