Milošević podnio krivičnu prijavu protiv načelnika Istražnog zatvora

Povodom ovog slučaja oglasila se sinoć i Uprava policije Crne Gore i navela da u slučaju Spasojevića nema riječi o opstrukciji.

Pritvorenik Mario Milošević predao je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici protiv načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića, sazanje portal Dan.

Milošević u prijavi navodi da ga je Spasojević lažno prijavio za napad koji  se prije par dana dogodio kod njegove kuće.

Podsjećamo, kod ograde porodične kuće Spasojevića prije par dana bačena je eksplozivna naprava. Nakon toga, Spasojević je javno izjavio da sumnja da se to dogodilo zbog pretresa u UIKS-u i da je podnio krivičnu prijavu protiv pritvorenika Marija Miloševića. Spasojević je, između ostalog, naveo da on smatra da se radi o pokušaju ubistva. 

Milošević je na to reagovao obraćanjem za javnost u kojem je i najavio podizanje krivične prijave protiv načelnika Istražnog zatvora zbog lažnog prijavljivanja. On je, između ostalog, naveo da trpi torturu Spasojevića od kad se žalio na uslove u zatvoru i od trena kada je u javnost obkavljena SKY prepiska za koju navodi da  prikazuje dogovor u kojem mu neko smješta robiju od 40 godina. 

Povodom ovog slučaja oglasila se sinoć i Uprava policije Crne Gore i navela da u slučaju Spasojevića nema riječi o opstrukciji. Načelnik  Istražnog zatvora, da sumnja u istragu, saopštio  je takođe u  izjavi za medije. 

Međutim iz UP su naveli sinoć i da su “pozvali Spasojevića kako bi od njega prikupili obavještenja na okolnosti izjave da u institucijama postoje pojednici koji su korupmpriani i koji opstruiraju istragu, a tom prilikom on nije pružio konkretne podatke koji bi bili značajni za utvrđivanje navedenog”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Turska: U autobuskoj nesreći stradalo osam osoba, 35 povrijeđeno

Kako prenosi Rojters, autobus je saobraćao iz Dijarbakira na istoku zemlje do Bodruma na zapadu.

Bivši njemački fudbaler špijunirao za Putina, uhapšen i optužen...

Carsten Linke (52) bio je dvostruki agent u njemačkoj vanjskoj obavještajnoj službi (BND), a uhapšen je zbog...

Kotorani proslavili Dan Svetog Tripuna

Proslava je počela u jutarnjim satima ispred glavnih gradskih vrata gdje je priređen doček podružnica Bokeljske mornarice.

Sud za prekršaje u Budvi naplatio 1,6 miliona eura...

“Sud za prekršaje u Budvi, sa pripadajućim odjeljenima u Kotoru, Herceg Novom, Baru i Ulcinju, u 2022....

Popović: Suverenistička, evropska Crna Gora da ima zajedničkog kandidata...

“Nepokolebljiva je vjera liberala da suverenistička, evropska Crna Gora, u zlom vremenu vađenja iz ralja velikosrpskog “sveta”,...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare