test

Nesreća na Obzovici: Poginuo državljanin Velike Britanije, druga osoba žesnkog pola za sada nije identifikovana

Standard

19/09/2023

17:22

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko podneva dogodila na putu Cetinje – Budva u mjestu Obzovica, poginuo je državljanin Velike Britanije, a druga ženska osoba je neidentifikovana, kazala je dežurna tužiteljka Anđa Radovanović.

Dežurna državna tužiteljka Anđela Radovanović saopštila je da je na lice mjesta izašla sa vještacima mašinske i saobraćajne struke.

“Utvrdili smo da je povrijeđenih 22 lica, devet je prebačeno u KCCG, dva su smrtno stradala. Vozač je trenutno u OB Cetinje nakon čega će biti prebačen u KCCG zbog zadobijenih povreda”, kazala je Radovanovićeva. Dodaje da preliminarni podaci pokazuju da nije bilo kontakta sa drugim vozilom.

Do nesreće je došlo kada je autobus firme “Papović”, iz za sada nepoznatih razloga, sletio s puta u provaliju duboku 15 metara. Poginule su dvije osobe, a 22 je povrijeđeno.

Sedam pacijenata iz cetinjske bolnice upućeno je u Klinički centar Crne Gore.

“Imamo informaciju da će nakon inicijalne obrade biti upućena još dva pacijenta ka našoj ustanovi. Pacijenti su trenunto u odijagnostičkoj obradi. Imaju teške povrede, ali na sreću svi sem jednog pacijenta, ne možemo reći da se radi o vitalno ugroženim pacijentima”, kazala je direktorica KCCG Lijljana Radulović.

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI