Izvor:Pobjeda

Nožem na supruga, a on nju stezao za vrat

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu protiv Beranke D. J. (51) i njenog vanbračnog supruga M. R. (55) zbog pokušaja ubistva i porodičnog nasilja. D. J. se tereti za krivično djelo ubistvo u pokušaju, a M. R. za nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Prema navodima optužnice, D. J. je 16. januara 2020. u porodičnoj kući u mjestu Donja Ržanica kod Berana pokušala da ubije M. R. sa kojim živi u vanbračnoj zajednici. Navodi se da ga je nožem, sječiva dužine 20 cm, jedanput ubola u predjelu lijeve bočne strane grudnog koša usljed čega je zadobio laku tjelesnu povredu.

M. R. se tereti da je u isto vrijeme i na istom mjestu primjenom grubog nasilja narušio tjelesni i duševni integritet člana svoje porodice, vanbračne supruge D. J. sa kojom ima zajedničko dijete.

Nakon što je zadobio povredu od supruge i kada je ona krenula ka izlaznim vratima, on je povukao i oborio na pod, a zatim pesnicom i otvorenom šakom više puta udario u predjelu lica i tijela i rukom stezao za vrat usljed čega je zadobila lake tjelesne povrede.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

MILOŠEVIĆ IMA NOVI POSAO

Bivši igrač i trener Partizana prihvatio je ponudu srpskog biznismena Milana Mandarića i naslijediće na klupi Olimpije...

Bogdanović: Vlada i parlamentarna većina institucije pretvaraju u rijaliti

“Sve što smo od početka govorili o ovoj Vladi i parlamentarnoj većini, danas dobija novu potvrdu. Dok,...

UP: Zbog cijepanja državne zastave uhapšena jedana osoba a...

Kako se navodi u saopštenju UP, osnovano se sumnja da su O.N. (15) i A.L (13), u...

Protest pod parolom “Svi smo mi Ljubo” održan u...

Na skupu, kojem je prisustvovalo preko 500 građana, mogle su se čuti različite parole: smrt fašizmu, patriotizam,...

Kako je JEDNA Ronaldova RIJEČ koštala kompaniju ČETIRI MILIJARDE...

Ronaldo je na konferenciji pred utakmicu Portugala i Mađarske na Evropskom prvenstvu sklonio flašice „Koka-kole“ sa stola...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare