Podgoričaninu 15 dana zatvora i kazna od 400 eura zbog vožnje u pijanom stanju

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović je danas Podgoričaninu B.Z. (37) u hitnom postupku izrekao kaznu zatvora od 15 dana, kao i novčanu kaznu od 400 eura, jer je sinoć, dok je vozio pijan, izazvao sudar.

Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje u Budvi, B.Z. je sinoć oko 21 sat i 10 minuta u mjestu Uglješići u Budvi, na magistralnom putu Budva-Cetinje, sa koncentracijom alkohola u organizmu od 2,96 grama po kilogramu, izazvao saobraćajnu nezgodu.

On je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu saobraćajnu traku i sudario se sa vozilom koje je naišlo iz suprotnog smjera.

“Zbog nezgode je nastala materijalna šteta na vozilima, a okrivljeni nije razmijenio podatke o sebi i vozilu sa oštećenim licem, čime je postupio suprotno Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima”, napominju u sudu.

Odlukom suda, B.Z. je izrečena i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od pet mjeseci, a izrečeno mu je ukupno šest kaznenih bodova.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović: Navijam da manjinsku vladu podrže i DPS i...

On je kazao da se zalažu za manjinsku Vladu koja će biti dovoljno prostrana za svakog ko...

Razgovor o stripu za Dan Narodne biblioteke “Radosav Ljumović”

U novootvorenoj Stripoteci na posljednjem spratu Biblioteke "Radosav Ljumović", u sali "Božidar...

Pavićević: Zalažemo se za manjinsku vladu, Abazović: Ovo je...

Pres konferenciju koalicije Crno na bijelo otvorio je predjednik udruzenja CIVIS Srđan Pavićević. https://www.facebook.com/pokretura/videos/614761119802685/

Lančani sudar u Radanovićima, ima povrijeđenih

Saobraćajna nezgoda je, kako su precizirali, prijavljena Odjeljenju bezbjednosti Kotor u 11.15 sati. Uviđaj...

Počela adaptacija garaže u Ulici Novaka Miloševa

“Tokom adaptacije izvodiće se pripremni radovi, građevinsko-zanatski radovi, nakon čega će se pristupiti radovima na atmosferskoj kanalizaciji,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare