Izvor:Dan

Smijenjeni načelnici u Podgorici, Danilovgradu, Cetinju

Novi menadžment Uprave policije juče je nastavio da smjenjuje načelnike, tako da je troje rukovodilaca juče smijenjeno, a na njihovo mjesto su postavljeni novi.

Naime, novi načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić prvo je smijenio Miloša Vučinića, načelnika Odjeljenja bezbjednosti kriminalističke policije i na njegovo mjesto postavio doskorašnjeg inspektora za droge Zorana Bašanovića.

U Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad, koje pripada CB Podgorici, takođe je došlo do smjene tako da je na mjesto smijenjenog načelnika Marka Kalezića postavljen Aleksandar Vasecki koji je obavljao poslove šefa kriminalističke policije.

U istom odjeljenju bezbjednosti postavljen je i novi komandir policije Ratko Furtula koji je bio komandir policije u Zeti.

Po nalogu Jokića, smijenjen je i načelnik Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Igor Popović, na čiju poziciju je postavljen inspektor za droge Dalibor Šaban.

Takođe je došlo i do smjene načelnika kolašinske policije koju funkciju će odsad obavljati Zoran Braunović, doskorašnji inspektor za privredni kriminal.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Građanska inicijativa 21. maj: Politička okupljanja koja organizuje SPC...

Prema njihovim riječima razlog tome je jer su politićki događaji koji oni sponzorišu uvijek sa ekstremno-desnom ideološkom...

Lica sa invaliditetom i mediji zajedno protiv predrasuda

“Mediji bi mnogo više trebali da izvještavaju o pravima, problemima i potrebama LSI, kako bi društvo shvatilo...

BS: Država mora pokazati kapacitet da zaštiti bezbjednost novinara

" Sloboda izražavanja i generalno, novinarske slobode, ključni su segmenti za potpunu demokratizaciju društva. Crna Gora je...

Damjanović: Kovačević šibicarskim trikom pokušao da prevari upravu Nikšićkog...

Prema njegovim riječima ono što je važno napomenuti radi crnogorske javnosti jeste da je Kovačević vidno uznemiren...

Bošnjak: Krivokapiću, postali ste glavni problem Crne Gore

Pismo prenosimo integralno: “Gospodine Krivokapiću, Neću Vam dozvoliti da na jedan...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare