test

Tiktoker fizički napadnut u Plavu

Standard

27/05/2024

18:13

Tiktoker Enes Baković (27) tvrdi da je prošle nedjelje fizički napadnut u Plavu.

Sve se dogodilo, kako je naveo u krivičnoj prijavi, dok je emitivao uživo snimak na pomenutoj društvenoj mreži.

“Dana 19. maja oko 18.45 časova pozvao Č.E. da dođe za mene u caffe bar ‘Elan‘ gdje sam se tada nalazio da bih me prevezao do hotela, ‘Same‘ što je isti i uradio. Ja sam imao termin na društvenoj mreži „Tik-tok” u 20.00 časova. Počeo sam live oko 19.05 časova na tik-toku prije zakazanog temina, a u jednom trenutku sam primjetio da mi internet na mobilnom prekida”, navodi se u njegovoj izjavi koju je dao u OB Plav.

Kako je dalje ispričao službenicima policije, izašao je ispred hotela i na platou parkinga razgovarao sa podrškom na društvenoj mreži „Tik-tok”.

“U jednom momentu sam zadobio udarac u predjelu desnog oka . Kada sam podigao glavu primjetio sam da NN lice u crnoj dukserici, i kapuljačom na glavi trči prema perionici. Ja sam odmah utrčao u hotel i konobara G.H. zamolio da mi kaže je li vidio ko me je udario”, dio je njegove izjave koja se navodi u dokumentu OB Plav, u koji je portal Dan imao uvid.

Dalje navodi, u iskazu pred policijom, da mu je konobar rekao da ništa nije vidio.

“Pozvao sam E.Č. da dođe za mene. On povezao u caffe ‘Else‘ gdje sam bio smješten da bih nastavio događaj na društvenoj mreži. Nakon završenog lajva oko 21.30 pozvao sam 122 i prijavio događaj policiji”,  naveo je u krivičnoj prijavi.

Tik-toker je kazao policiji da je nakon lajva pošao u Hitnu medicninsku službu da mu se ukaže pomoć.

“Na pitanje PS OB Plav jesam li dobijao kakve poruke prijetnje na mobilnom telefonu ili na društvenoj mreži, „Tik-tok”, odgovorno tvrdim da nisam. Takođe tvrdim da sam izašao iz pomenutog hotela zbog gubitka internet mreže na mob. telefonu kako sam gore naveo. I siguran sam da me nije niko udario iz pomenutog hotela, jer po mom mišljenju pomenuto lice je došlo iz pravca Plavskog mosta tačnije auto- servisa Deljanin. Na pitanje PS OB Plav kako je lice izgledalo mislim da je moje visine oko 165 cm i da mu je lice bilo tamno puto”,  detaljno je naveo Baković.

Izvor (naslovna fotografija):

Privatna arhiva

Ostavite komentar

Komentari (0)