Tužilaštvo već ispituje navode o uništenja izvora na planini Gradišnica

Povodom teksta objavljenog na portalu Dan pod naslovom 'Uništeni izvori pitke vode u sanitarnoj zoni' ODT Berane obavještava javnost da je juče povodom tog događaja u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeta krivična prijava od strane predsjednika NVU 'Vodovod Čeoča glava'.

“Nakon upoznavanja sa sadržinom krivične prijave i priloženim dokazima postupajući tužilac Osnovnog drzavnog tužilaštva u Beranama  dao je nalog službenicima Uprave policije CB Berane da se od predstavnika te nevladine organizacije, Mjesne zajednice Trešnjevo i Uprave za šume PJ Andrijevica prikupe obavještenja na okolnosti izvršene doznake, sječe, prijema, otpreme, transporta sporne drvne mase, te da se u rješavanje ove situacije uključe i inspektori iz oblasti vodoprivrede i šumarstva kako bi u okviru svojih nadležnosti preduzeli mjere i radnje na zaštiti vodoizvorišta i sprječavanju dalje bespravne sječe”, saopšteno je iz ODT Berane.

Odluka u navedenom predmetu biće donijeta nakon što se u narednom periodu preduzmu naložene mjere i radnje, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Uhapšeni crnogorski državljanin na Gostunu službenik granične policije; UP:...

Iz Uprave policije su pojasnili da je uhapšeni D.R. policijski službenik granične policije kojem je, prije današnjeg događaja,...

Јoš jedan smrtonosni napad ajkule u Hurgadi, druga žrtva...

Vijest o pogibiji druge žene potvrdilo je i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine, i tako potvrdilo...

Llolla: Kreiranje dobrih praksi i pružanje rješenja na lokalnom...

“Predstavljalo mi je veliku čast i privilegiju to što sam bila jedna od gošći koje su govorile...

Bugarska protjerala 70 ruskih diplomata

Visokorangirani ruski diplomata Voskresenski rekao je novinarima na aerodromu u glavnom gradu Bugarske Sofiji da je diplomatama...

Bjelica: Na Univerzitetu Crne Gore kontinuirano se gaze Statut,...

Autorski tekst Bjelice prenosimo integralno: Na organima Univerziteta Crne Gore se kontinuirano u produženom...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare