Uhapšeni Rus i Bjelorus zbog krivičnih djela

Budvanska policija uhapsila je A.G. (47) iz Bjelorusije zbog dva krivična djela, a E.L. (29) iz Rusije zbog kršenja mjere.

U naselju Gospoština je 11. januara 2021. izvršeno krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu A.M. državaljanina Rusije, koji je nakon ukazane prve pomoći hospitalozovan.

“Budvanska policija je identifikovala i lišila slobode slobode A.G. (47) iz Bjelorusije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu A.M. Osumnjičeni se tereti i za krivično djelo nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Osim toga, policija je uhapsila i E.L. (29) državljanina Rusije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni su juče privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru uz krivične prijave na dalje postupanje.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vlada potvrdila: Direktor Obavještajno-bezbjednosnog direktorata u MO Aleksandar Šaranović

Za v. d. generalnog direktora Obavještajno-bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane određen je Aleksandar Šaranović, do postavljenja generalnog...

Abazović: Neka oslobode Martinovića ako je uhapšen jer je...

Ukoliko se ispostave tačni navodi da je N. M. priveden na saslušanje zbog vrijeđanja lično mene, tražiću...

Saslušano više Cetinjana zbog vrijeđanja Krivokapića i Abazovića

Među privedenima je i tridesetogodišnji Nikola Martinović koji je, navodno, potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću doviknuo: ,,Đe si,...

Vuković o Krivokapićevom odgovoru Cetinjanima:No comment

Kaže neki gospodin na Cetinju premijeru: "Da ste se Vi pitali, ova država danas ne bi postojala". Premijer...

SD Cetinje: Cetinje pokazalo šta misli o Abazoviću i...

- Ovakve metode zastrašivanja građana, prvenstveno Crnogoraca, gospodine Abazoviću, neće Vam proći. Pogotovo ne na Cetinju gdje...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare