UP: Policija preduzima sve radnje da pronađe osobu, koja im je pobjegla tokom današnje akcije u Baru

Pripadnici Uprave policije su danas u Baru, postupajući po nalozima nadležnog državnog tužilaštva, izvršili pretrese na više lokacija i lišili slobode nekoliko lica. Jedno lice u čijem stanu je vršen pretres, se prilikom preduzimanja radnji pretresa, dalo u bjekstvo, saopšteno je iz Uprave policije povodom današnje akcije koju su u Baru sproveli pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja i Sektora kriminalističke policije.

“Pripadnici Uprave policije su danas u Baru, postupajući po nalozima nadležnog državnog tužilaštva, izvršili pretrese na više lokacija i lišili slobode nekoliko lica. Jedno lice u čijem stanu je vršen pretres, se prilikom preduzimanja radnji pretresa, dalo u bjekstvo”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Portal Standard je ranije objavio da je Stefan Janković uspio da pobjegne policiji koja ga je privela u njegov objekat u kojem je vršila pretres. Prilikom njegovog bjekstva jedan inspektor je zapucao, dok su drugi pokušali da ga sustignu, ali bezuspješno.

Policija, kako se navodi u saopštenju UP, preduzima intenzivne radnje na lociranju i lišenju slobode ovoga lica. U toku su dalje policijsko-tužilačke radnje i pretresi na ostalim lokacijama, te će, nakon završetka istih javnost biti blagovremeno obaviještena.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

FOTO: Objava Krivokapića izazvala dilemu da li formira Demohrišćansku...

Objavu prate i brojni komentari na njegovoj stranici, koja je ponovo aktivna. Neki su negativni neki pozitivni,...

Intezivirati saradnju Crne Gore i Srbije u oblasti zaštite...

“Dvije ministarke su dogovorile potpisivanje Memoranduma o saradnji, kojim će se bliže definisati zajedničke aktivnosti u oblasti...

DEJAN RADONJIĆ je novi trener Panatinaikosa

On je u srijedu doputovao u Atinu u društvu agenta Miodraga Ražnatovića i tamo je postigao...

Đukanović: Jasna poruka o značaju Zapadnog Balkana za EU,...

“Sastanak Sjevernoatlantskog savjeta sa partnerima o zajedničkim naporima za odgovore na nove izazove. I u ovom formatu...

Crnogorka je ta: Biković donio odluku i svi čestitaju

Kako je poznato Miloš Biković oduvijek je svoje izabranice čuvao od javnosti, a sada je prvi put...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare