(VIDEO) Albanski mediji objavili fotografije zaplijenjenog kokaina

Prema napisima albanskih medija laboratorije za preradu kokaina otkrivene su u gradovima Frakul i Fratar okruga Fjer, a do sada je uhapšeno 15 osoba

Nakon što je u Baru otkrivena veća količina kokaina u zajedničkoj akciji crnogorske, albanske policije i američke DEA-e, u Albaniji su uslijedili pretresi i hapšenja.

Kokain koji je bio sakriven u vrećama sa vještačkim đubrivom, otkrila je crnogorska policija u julu, uz pomoć Uprave za prihode i carine, nakon što je teret stigao u Luku Bar. Kako saznaje portal “Ora News”, zaplijena teži oko 400 kilograma.

Kako saznaje portal RTCG u Upravi policije, pronađeno je blizu 500 kilograma droge. Prema napisima albanskih medija laboratorije za preradu kokaina otkrivene su u gradovima Frakul i Fratar okruga Fjer, a do sada je uhapšeno 15 osoba.

“Inspektori Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom i albanskom policijom držali su pošiljku na posmatranju do njenog konačnog odredišta, Albanije, i sprovedena je akcija koja je danas zatvorena”, prenosi Top channel.

Dodaju da je do sada je uhapšeno 15 osoba, dok su na licu mjesta pojačane policijske snage. Navode da je droga stigla iz Kolumbije u luku Bar, sa krajnjom tačkom u Frataru.

Policije dvije zemlje su pod tajnim nadzorom držale više osoba u trajanju od tri mjeseca, ne bi li se jasno utvrdila uloga svih umiješanih.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Ruski milijarder poginuo u padu helikoptera kod Monaka

Taran je još 1997. osnovao Libertex, platformu za online trgovanje, a u posljednje vrijeme se bavio kriptovalutama.

Bar: Jedna osoba povrijeđena u sudaru dva automobila

Jedno lice transportovano je u Opštu bolnicu Bar, radi ukazivanja ljekarske pomoći, potvrđeno je Primorskom portalu. Za...

Naučnici: Osam čaša vode dnevno ipak bi moglo da...

Naučnici sa Univerzitete u Aberdinu otkrili su da je preporučeni unos od dva litra vode dnevno često...

Berancu dvije godine i tri mjeseca zatvora zbog nelegalne...

Okrivljeni je, prema navodima optužnice 27.marta 2021. godine, radi prodaje držao dvije tablete oznake „Mabron retard“ ukupne...

Za sve MTEL korisnike BOX i mSAT paketa otključani...

Za HBO pakete je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, a može i putem aplikacije Moj...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare