“Amateri” u Tivtu i Danilovgradu

''Amateri'' je zabavna, duhovita, socijalno angažovana priča koja prikazuje staru istinu: humor je moćno i provjereno oružje koje odslikava društvo u kojem živimo. To je forma prijemčiva za gledaoce i dobar način da se sagleda stvarnost.

Pozorišna predstava “Amateri”, rađena u produkciji Beoarta iz Beograda, biće izvedena sjutra veče od 20 sati u Velikoj sali Centra za kulture Tivat, a u četvrtak u sali Centra za kulturu Danilovgrad.

Režiju, kostim i izbor muzike potpisuje Momčilo Miljković, a u predstavi igraju: Sanja Ristić-Krajnov, Marko Savković, Danilo Milovanović i Dimitrije Dinić.

Okosnica radnje je namjera Grge (smotanoga “fakultetlije” koji preživljava kao blagajnik u samousluzi dok ga žena vara), Miće (drčnog “školovanog” vodoinstalatera, opsjednutog “povaljivanjem” domaćica) da se izvuku iz bjede i uspiju u životu tako što će, unajmivši nezaposlenog Kuku (predmet sprdnje ,ali obdaren vanserijskom “spravom”) i profesionalnu prostitutku Stelu, snimiti porno film sa “tradicionalnim srpskim seksom”. Kako to obično u životu biva, priča je krenula drugim tokom te oni kroz niz komičnih situacija, umjesto tjelesne pred publiku rasprostiru svoju emotivnu golotinju: svoje sudbine, svoje strijepnje i frustracije i svoje utopijske želje. Da bi do kraja shvatili da su amateri sopstvenih života.

“Amateri” je zabavna, duhovita, socijalno angažovana priča koja prikazuje staru istinu: humor je moćno i provjereno oružje koje odslikava društvo u kojem živimo. To je forma prijemčiva za gledaoce i dobar način da se sagleda stvarnost. M.R.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vuksanović Stanković: Car je go;Abazović : Imaju li Raško...

"Pogledajte ga molim vas građani CG. Sva sublimacija politike vlade Dritana Abazovića je - car je go",...

Adžić se smijao Mugoši, on mu poručio da bi...

"U trenutku kada 68 od 81 poslanika traži smjenu njegove Vlade, to je dovoljan razlog da podnese...

Abazović predstavio inicijativu za rekonstrukciju Vlade: Osnaživanje borbe protiv...

"Iskazujemo spremnost za rekonstrukciju na sledećim političkim principima. -Vlada će dodatno osnažiti borbu protiv...

Abazović nudi DF-u i DCG ulazak u Vladu: Spreman...

Abazović je navodno dao ponudu DF-u i Demokratama da uđu u Vladu, odnosno da dobiju ministarske pozicije...

Čanak crnogorskim poslanicima: Ne dajte mu da pobjegne

"Poruka svim prijateljima Crne Gore, poslanicima u parlamentu Crne Gore i svima kojima je Crna Gora na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare