Abazović: Kolašin postao jedan od vodećih turističkih centara u državi

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović čestitao je Dan opštine Kolašin.

“Kolašin i njegovi uspješni ljudi su kroz istoriju i izazovna vremena dali veliki doprinos razvoju Crne Gore s ciljem da on postane uspješna evropska priča i primjer svim državama na Zapadnom Balkanu. Danas, Kolašin je turistički dragulj koji svojom ponudom plijeni mnogobrojne turiste iz cijelog svijeta”, naveo je Abazović.

Otvaranjem prioritetne dionice auto-puta, Kolašin je, ističe on, dobio izvrsnu razvojnu šansu, a višestruki benefiti se već uveliko osjećaju.

“Uvjeren sam da je ovaj projekat predodredio uspješnu budućnost moračkog, rovačkog i potarskog kraja. Radujemo se ovogodišnjim rezultatima postignutim tokom zimske i aktuelne, ljetnje turističke sezone”, poručio je Abazović.

Kako je dodao, Kolašin je sa svojim nevjerovatnim prirodnim ljepotama, rijekama, jezerima, krasnim planinskim vrhovima, kulturno-istorijskim spomenicima i sjajnom tradicionalnom gastronomskom i sportsko ponudom tokom zimskih mjeseci postao jedan od vodećih turističkih centara u državi.

“Sigurni smo u to da sa ovakvim trendom privrednog razvoja Kolašin biti grad u koji će se dominantno dolaziti i gdje će lokalno stanovništvo biti u potpunosti angažovano. U nadi da ćemo svi na svojim pozicijama odlučivanja i rada dati svoj puni doprinos ekonomskom razvoju i evropskom stremljenju naše države, još jednom vam čestitam Dan opštine”, poručuje Abazović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Jovaniću i pripadnicima njegove grupe blokirana isplata skoro 900.000...

Odluku o privremenoj blokadi bankovnih računa ovih optuženih za malverzacije u stečajnim postupcima donio je sudija za...

Danas novi sastanak šefova svih poslanika: Ima li dogovor...

Nije poznato gdje se stiglo sa pregovorima nakon prošlog sastanka i da li su stavovi o sudijama...

Nacija na zrnu graška: Prva prava srpska bajka

Djeca, kaže reklama u Novostima, s oduševljenjem reaguju na knjigu čim vide korice. (slika gore)

Abazović demantovao i da će Temeljni ugovor biti potpisan...

DPS izmisli nešto da skrene pažnju. Jedna te ista priča - rekao je Abazović.

SNIMAK RAZOBLIČIO KNEŽEVIĆEVU LAŽ, Martinović: Zastrašujuće je što bi...

Ivan Gardašević pritvoren je u srijedu popodne, po nalogu osnovnog državnog tužioca u Podgorici Harisa Šabotića, nakon...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare