Izvor:Pobjeda

Abazovića čuva čak osam policajaca

Zgrada u kojoj stanuje potpredsjednik Vlade Dritan Abazović u podgoričkom Bloku 9 od juče je pod pojačanim mjerama bezbjednosti.

Kako se vidi na fotografiji dostavljenoj Pobjedi, ispred ulaza su bila parkirana čak četiri vozila: ,,opel“, ,,džip“ i blindirani ,,mercedes“ u kojima je bilo šest neuniformisanih i dvojica uniformisanih policajaca.

Abazović se, kako je saopšteno juče iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), našao na meti kavačkog klana zbog nedavnog hapšenja njegovih članova i Uprava policije preduzima radnje na obezbjeđenju dokaza koji bi doveli do procesuiranja lica koja su uključena u ove aktivnosti.

Iz MUP-a tvrde da ,,određene organizovane kriminalne grupe iz Crne Gore potencijalno preduzimaju aktivnosti rizične po bezbjednost potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i da su do ovih informacija došli prilikom rasvjetljavanja ubistva vlasnika restorana ,,Krstac“ u Mojkovcu Zorana Ašanina (65).

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović čestitao Edroganu: Radujem se izgradnji bližih odnosa za...

 Iskrene i srdačne čestitke Redžepu Tajipu Erdoganu na pobjedi na predsjedničkim izborima. Radujem se saradnji sa Vama, izgradnji bližih odnosa...

Turska lira pala gotovo rekordno nisko nakon ponovnog izbora...

Valutom se trgovalo po 19,97 u odnosu na američki dolar u ponedjeljak u četiri ujutro po londonskom...

HGI: Iz Tivta plovimo ka Zapadu

“HGI u svom programu svim građanima Crne Gore nudi jasan europski pravac, okretanje zelenim ekonomijama, ozdravljenje obrazovnog...

Dodavanjem ovih pet namirnica u ishranu smanjit ćete osjećaj...

Nadutost je vrlo zastupljen problem uzrokovan zatvorom ili viškom gasova pa je zbog toga važno koje namirnice...

Podgorica: Uhapšena osoba kod koje su pronađeni spid i...

“Prilikom kontrole E.F. se dao u bjekstvo, ali je sustignut od strane policijskih službenika te je on...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare