AŽ DPS: Marina Bošković izabrana za predsjednicu Alijanse žena u Mojkovcu

Nakon održane Opštinske izborne konferencije i konstituisanja novog Opštinskog odbora Alijanse žena (AŽ) DPS Mojkovac koji broji 20 članica, izabrana je predsjednica Marina Bošković koja će predvoditi aktivnosti te organizacije u narednom periodu.

U svom uvodnom obraćanju, kako je saopšteno iz DPS, naglasila je potrebu za uključivanje većeg broja žena u politički život uključujući i zalaganje za podršku razvoju ženskog preduzetništva na sjeveru.

“Naše resurse je važno usmjeriti prateći koncept sektorskog djelovanja. Alijansa žena u Mojkovcu će se posebno posvetiti tome kroz svoje djelovanje”, zaključila je Bošković.

Foto:DPS

Iz AŽ DPS Mojkovac navode da je Bošković rođena 1988. te da je  završila Ekonomski fakultet u Podgorici na Univerzitetu Crne Gore.

“Angažovana je kao profesorica ekonomske grupe predmeta u Srednjoj mješovitoj školi u Mojkovcu. Na prethodnim lokalnim izborima u Mojkovcu, bila je kandidatkinja za odbornicu. Članica je Glavnog odbora i Opštinskog odbora Alijanse žena DPS-a”, zaključili su iz AŽ DPS Mojkovac.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Još 10 slučajeva korone, bez preminulih

U istom periodu nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica kovida-19. Oporavilo se još...

Sjutra novi protest pokreta Ima nas: Građani da iskažu...

Oni su poručili da treba povući, kako su naveli, sramne izmjene Zakona o predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni...

Petigru: ”Ruski svijet” ima odjeka na Balkan kroz stvaranje...

“Važno je napomenuti da je invazija Ruske Federacije, i počinjenje zločina agresije na Ukrajinu, motivisano ideološkom koncepcijom...

Glavni grad: Traka na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u...

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi da su neke barijere koje su postavljene...

CHO: Izbori u Šavniku ogledalo nesposobnosti i nemoći ”vlade”

"Cjelokupna crnogorska, ali i međunarodna javnost, svjedoči jednoj kontinuiranoj sramoti i blamaži koja pokazuje ugroženost prava i...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare