test

Bečić čestitao hapšenje koje SDT ne potvrđuje

Standard

17/04/2024

10:42

Izuzetno pohvaljujem još jednu uspješnu operaciju Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i SDT-a, poručio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić reagujući na medijske objave o navodnom hapšenju direktorice ASK, Jelene Perović.

U međuvremenu, iz SDT-a su saopštili da je u toku pretres prostorija ASK-a, ali da niko nije uhapšen.

Uprkos tome, Bečić je u opširnoj čestitki kazao da su obećali “transparentnost, efikasnost i pravičnost u bezbjednosnom sistemu”.

I današnjim hapšenjem pokazujemo da smo na pravom putu, kazao je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove i lider Demokratske Crne Gore.

U Bečivćevom saopštenju navodi se da nema privilegovanih, kompromisa sa osnovnim vrijednostima društva i kao i nedodirljivih.

“Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom protiv svih oblika kriminaliteta. Kao potpredsjednik Vlade za bezbjednost i koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbijedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti. U našoj zemlji ima mjesta samo za one koji vjeruju u pravdu i čistotu institucija”, rekao je Bečić.

On je čestitao članovima bezbjednosnog sektora i Specijalnog državnog tužilaštva koji su, kako kaže, danonoćno radili na realizaciji prethodnih i ove akcije.

“Srećno Crnoj Gori u novom istorijskom poglavlju, gdje pokazujemo da niko nije iznad zakona.Neka ovi principi budu mjera našeg patriotizma”, zaključio je Bečić.

Podsječamo, RTCG i “Vijesti” su danas objavili da je Perović uhapšena u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja, dok je tužilac i portparol Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić kazao je da u akciji pretresanja prostorija Agencija za spriječavanje korupcije niko nije lišen slobode.

Izvor (naslovna fotografija):

Aleksa Bečić

Ostavite komentar

Komentari (1)

Bečicu

17 Apr. at 12:25

Ako ovako mislite da sklanjate ljude da bi ste na njihova mjesta dovodili svoje partijske ljude, to će vam se brzo vratiti kao bumerang. nemaju sto no se baviti putnim nalozima a ovamo miljioni prolaze. Ovo je skandalozno, sram vas bilo.