Bogićević Jokoviću: Nauči nešto od Bečića o časti i dostojanstvu

Ognjen Bogićević, odbornik Demokrata Danilovgrad, reagovao je na današnje saopštenje SNP-a.

Kako kaže, dok pola Crne Gore gori u požarima potpredsjednik Vlade Vladimir Joković plače za svojom foteljom. 

“A kako i neće kad je istu dobio političkim beščašćem bez legitimiteta, znanja i kvaliteta varajući narod koji je izvojevao veličanstvenu pobjedu 30. avgusta 2020. 

Nauči nešto od Bečića o časti i dostojanstvu, ali takvi teško uče bilo šta osim kako uvećavati svoje bogatstvo, praviti milione za sopstvene potrebe i varati narod. Bečić je smijenjen na prevaran način suprotno volji naroda i, jednu tešku riječ nije izgovorio prilikom smjene, nije kukao, nije pristao čak ni na pauzu, ni na mogućnost odlaganja smjene – časno i dostojanstveno, kako i priliči narodu Crne Gore.

Dostojanstveno se obratio svim poslanicima i građanima bez obzira kako su glasali. Tvoja smjena bi bila apsolutno po volji naroda i pravde, tako da bi dobro bilo da prestanete više da cmizdrite sa par kolega za foteljama, zaćutite ako ne možete dostojanstveno prihvatiti poraz”, navodi Bogićević. 

O Jokovićevoj časti, kako je rekao, najbolje govore njegova djela.

“Dok su časni birači SNP-a preživljavali golgotu od bivšeg režima, on je za vrijeme DPS-a postao milioner. Dok je časni narod Crne Gore plakao zbog njegovog rušenja pobjedničke parlamentarne većine i formiranja koalicije sa DPS-om, ti si nazdravljao šampanjcem sa DPS-om zato su te i izabrali za ministra. I ne samo zato, nego i zbog toga što si bez trunke savjesti otišao sa onima koji su hapsili i pritvarali i jednog i drugog mitropolita, da bi se sad pokušao sakriti iza Temeljnog ugovora kao ispod kišobrana, po sistemu DPS-a: “država, to sam ja”. Zamislite kako to pristoji ovom malom DPS-ovcu, kada kaže “Crkva, to sam ja”, Bože me oprosti. Dok su se svi, koji misle dobro Crnoj Gori uzdržavali od revanšizma, Joković i njegovih par plačljivaca za foteljama, malenih DPS-ovaca, su primitivno i uz podršku URA-e i DPS-a pravili političke čistke svih ljudi koji i mirišu na Demokrate.

A, kada je u pitanju imovina funkcionera Demokrata i gospodina Bečića, sve se nalazi na sajtu ASK-a i spremni smo sve da poklonimo malom DPS-ovcu, a velikom milioneru samo ako otkaže podrsku DPS-u. Možemo otvoriti čak i donatorske anti DPS račune, nego se plašimo da ćemo ga opet rasplakati.

Tako da je bolje da ne pominjete imovinske kartone, jer su naši ostali isti, a Jokovićevi se mijenjaju iz dana u dan, tako da jedne godine ima višemilionsku imovinu, druge je nema, a treće se ta ista vraća. Pametnom dosta.

Smješnije je slušati i gledati Jokovića kako plače za svojom foteljom, nego Koreance kako plaču kad ugledaju Kim Džong Una”, zaključio je Bogićević. 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

UN: Gušenje građanskih i političkih prava u okupiranim djelovima...

Od svog posljednjeg izvještaja u julu, posmatrači UN prijavili su dramatičnu eskalaciju rata u Ukrajini. Novi izvještaj...

Otvorena klinika Džihana Abazovića i partnerke Ane Brnabić

Ceremoniji otvaranja prisustvovao je veliki broj zvanica. Ova opšta bolnica se prostire na više od 3500 kvm.

Zelenski: Oslobodili smo desetine gradova na jugu i istoku...

"Ukrajinska vojska napreduje na prilično brz i moćan način na jugu zemlje u kontekstu trenutne odbrambene operacije",...

Dvojica državljana Crne Gore optuženi zbog šverca 5,4 tona...

U saopštenju objavljenom na sajtu tužilaštva pomenute države, napominju da su zatražili i zadržavanje mjera pritvora koje...

Berbok odgovara Poljskoj: Pitanje reparacija zbog Drugog svjetskog rata...

Govoreći na zajedničkoj konferenciji za novinare sa svojim poljskim kolegom Zbignjevom Rauom, Berbok je, međutim, rekla da...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare