Brđanin: Bijednim šovinistima i huškačima pomoći nema

Izvjesni Medenica i portal In4s taman su se našli. On sa psovkama i izlivima nervoze, oni kao glasilo koje u kontinuitetu baštini govor mržnje i šovinizam, ocijenio je član Glavnog odbora DPS Eldin Brđanin.

“Frustrirani neopismenjeni šovinista, logično, sebe jedino može pronaći u ulozi sitnog plaćenika koji potpisuje neartikulisane objave na jednako plaćeničkom portalu, bezuspješno pokušavajući da dokaže kako je služiti tuđinu čestitije nego najprije biti odan sopstvenoj državi i narodu”, poručio je Brđanin.

On smatra da o njegovoj moći rasuđivanja i doživljaju stvari najbolje govori to što se izdaje za kakvog velikog vjernika i hrišćanina – očito nekog neobičnog, novokomponovanog, koji neprestano emituje mržnju, fašizam, prijeteći i vrijeđajući, u nemogućnosti da suzbije sopstvene frustracije.

“Kao i onaj nesrećni estradni istoričar Raković koji se iz centra Beograda bavi popisom u Crnoj Gori, i smišlja kako da nekim etničkim inženjeringom, smanji broj pripadnika druge nacije a našu državu u kojoj žive u miru stoljećima narodi svih nacija, napravi dominantno srpskom?! Ostavljamo razne medenice i rakoviće u svijetu bijednog nacionalizma i šovinizma, gdje su svi protiv njih, gdje pomamljuju i huškaju ljude plasirajući lažnu tezu da su Srbi vječite žrtve, da je sva nepravda usmjerena protiv njih. Sažaljevamo takve poput Medenice i Rakovića, na kraju im poručujemo kako za svoje probleme uvijek mogu potražiti stručnu pomoć. Odluče li se na taj korak, imaće punu podršku iz Crne Gore”, zaključio je Brđanin.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Burna sjednica Vlade: Krivokapićev prijedlog podržalo sedam ministara, protiv...

Protiv ove inicijative  bili potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar vanjskih poslova Đorđije...

Ivanka Tramp pozvana da svjedoči u istrazi napada na...

Od Ivanke Tramp je zatraženo da prisustvuje pretresu, koji bi bio održan početkom februara, i pruži informacije...

Podjela vladajućih u Crnoj Gori na premijerove i vicepremijerove

O razrješenju potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića na predlog premijera Krivokapića raspravljaće se 3. februara. Dan kasnije 4....

Bajden: Svaki upad ruskih snaga u Ukrajinu biće smatran...

Bajden je žestoko kritikovan zbog jučerašnje izjave da bi „mali upad“ Rusije u Ukrajinu doveo do ne...

URA: Krivokapiću sada ne smetaju glasovi opozicije, dostojan premijerskog...

Oni su nastavili polemiku sa kabinetom premijera. "Nakon što je optužio za izdaju sve...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare