test

Čelanović: Kad je Sea Dance bio organizovan, ova Vlada je pravila selfije tamo

Standard

28/05/2023

18:23

Više od pet hiljada glasova na predsjedničkim izborima garant su da na narednim lokalnim izborima u Kotoru evropska i građansk opcija preuzima vlast. To je poručio generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović, predstavljajući u Kotoru program liste 'Zajedno'.



Čelanović je dodao da Kotor odnosno njegovi građani ne smiju upasti u indiferentnost, podsjetivši na slučaj Kotoranina kome je zbog radova urušena kuća, a koji je ostao bez adekvatne reakcije lokalnih vlasti.

 “Lista “Zajedno” nema alternativu, jer su na njoj neki od najuspješnijih Kotorana, tu su doktori nauka, magistri, ljudi ostvareni u svojim profesijama i sa dobrim namjerama, i zato ima izbora i zato je ova lista bez konkurencije”, poručio je on.

Predstavljajući program liste “Zajedno” posebno je naglasio da se bavi socijalno ugroženima, penzionerima, pomorcima, te oblašću turizma, a osvrnuo se i na otkazivanje Sea Dance festivala. 

“Kad je Sea Dance bio organizovan, ova Vlada je pravila selfije tamo. Sad kad ga nema, svi se prave mrtvi. Nema veze, biće Guče”, rekao je Čelanović.

Izvor (naslovna fotografija):

Miloš Čelanović

Ostavite komentar

Komentari (0)