Crnogorsko vijeće Srbije: Glasajući za Đukanovića glasamo za budućnost Crne Gore

Crnogorsko vijeće Srbije poziva Crnogorce i sve građane Crne Gore da na predstojećim predsjedničkim izborima daju glas Milu Đukanoviću.

“Glasajući za Đukanovića glasamo za budućnost Crne Gore, koja će biti lišena nacionalne, rasne, vjerske netrpeljivosti, za onaj kulturni obrazac koji izvire iz crnogorskog moralnog imperativa, gdje različitost predstavlja prednost, a ne razlog za svađu i sukobe”, saopšteno je iz Crnogorskog vijeće Srbije.

Kako su istakli, to je istovremeno način da se konačno onemoguće političke snage destrukcije, koje već tri godine otvoreno razaraju crnogorske institucije i vrijeđaju dostojanstvo crnogorskog naroda.

“Oni sa upornošću dijele Crnu Goru nadajući se reviziji demokratske odluke građana na referendumu, kada se crnogorski narod većinski oprijedelio za vrijednosti civilizovanog svijeta, a ne za ideologiju propasti. Ne za ideje koje imaju ishodište u anticivilizacijskim i anticrnogorskim ideologijama, i koje jedino nastoje da opravdaju uništenje života, nego jedino rukovodeći se idejama koje mogu odgovoriti obavezama svoje istorije”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Do Kvon ostaje u pritvoru do odluke suda po...

Osnovni sud u Podgorici je, rješenjem od 2. juna, ponovo prihvatio ponuđeno jemstvo u iznosu od po...

Biljana Borzan podržala listu “SDP – Za našu kuću”

Prema njenim riječima, pred Crnom Gorom su važne odluke, prihvatanje evropskih vrijednosti, a nastavak evropskog puta je...

Poslanica EP Biljana Borzan podržala SDP: Garantuju očuvanje evropske...

“Pred Crnom Gorom su važne odluke, prihvatanje evropskih vrijednosti i vaš nastavak evropskog puta su izuzetno bitni...

Uhapšen Nikšićanin, vozio pod dejstvom alkohola

“Utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,15 g/kg, čime...

Princeza Catherine nosi svestran sako iz Zare stvoren za...

Catherine je odmah prionula poslu i posjetila porodični centar Windsor Family Hub. Centar pod vodstvom neprofitne organizacije Achieving for...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare