test

Damjanović: Hajde da našu Crnu Goru uvedemo u EU

Standard

05/08/2022

21:59

Potpredsjednica Demokratske partije socijalista (DPS) i bivša ministarka nauke Sanja Damjanović kazala je da je Crna Gora imala šansu da se izbori za uslove koje danas imaju Hrvatska ili Slovenija, da bude sljedeća EU članica, te da ta šansa i dalje postoji.

“Da uz Evropu budemo još jači i da izgradimo održiv sistem koji će nam obezbijediti bolji standard života. Imamo i dalje tu šansu”, navela je Damjanović na Tviteru.

Ona je pozvala sve mlade i prosperitetne ljude da se pridruže, posebno one koji su, kako je rekla, zavedeni od tzv. zelene partije URA, “jer su vjerovali izrazima koje je ova partija propagirala (poput evropska, građanska opcija)”.

” Da ignorišu i sve manipulacije od strane svih onih koji su dvije godine kroz izvršnu vlast unizili Crnu Goru na svim poljima. Hajde da zajednički damo sve od sebe da retrograde i populiste nadvisimo, da našu Crnu Goru uvedemo u EU prostor gdje će mladi imati šansu za studiranje i posao, a svi građani slobodan prostor za za rad, obrazovanje, liječenje i ekonomski prosperitet”, poručila je Damjanović.

Izvor (naslovna fotografija):

Sanja Damjanović

Ostavite komentar

Komentari (0)