Danilović: Nećemo rušiti Vladu

Nećemo glasati za nepovjerenje Vladi, a ova Vlada je više onih koji hoće da je ruše, nego što je naša. Nas u ''svijetlu evropsku budućnost'' neće voditi oni koji su Crnu Goru strpali u mrak i zatvor koji trajao skoro tri decenije, saopštio je lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović.

On je saopštio da ta stranka neće učestvovati u “maltretiranju pobjedničke većine od 30. avgusta 2020”.

” Nećemo se igrati politike i praviti cirkus, a nećemo ni dopustiti da se, makar bez naše javne osude i otpora, a toliko možemo, prave pogubne kombinacije oko rušenja postojeće Vlade i izglasavanja nove uz pomoć DPS-a”, rekao je Danilović.

Prema njegovim riječima, Ujedinjena neće ići “na mogu gubitnicima niti ćemo podupirati čije god bolesne političke ambicije”.

” Nećemo glasati za nepovjerenje Vladi, a ova Vlada je više onih koji hoće da je ruše, nego što je naša. Nas u “svijetlu evropsku budućnost” neće voditi oni koji su Crnu Goru strpali u mrak i zatvor koji trajao skoro tri decenije.

Naša ponuda kolegama je jasna i odavno je na stolu: sjednimo da se dogovorimo u okviru većine od 41, da se dogovorimo i da nam objasnite šta hoćete, a da nam poruke ne šaljete preko medija”, saopštio je Danilović.

” Možete na sastanak da pozovete i kolege iz manjinskih stranaka koje su sa nekim od vas potpisali Memorandum, ako njima nije ispod časti da razgovaraju sa većinom i ako nemaju namjeru da nas demokratski edukuju?

Od 30. avgusta 2020. postoji četrdeset glasova za rušenje Vlade – cijelo vrijeme im fali samo jedan. Nema potrebe da se krijemo i mudrujemo na nivou polusvijeta. Dodajte taj jedan, ili koliko još treba za maskiranje, i prekinite ovo mučenje i prljanje svih. I ne brinite; narod će naći način da vam se zahvali, po zasluzi”, zaključuje lider UCG.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Krivokapić: Manipulacije sa vjerskim osjećanjima vraćaju nas u 90-te

"Oštro osuđujem vandalski čin još jednog skrnavljenja vjerskog objekta, ovog puta crkve Vaznesenja...

Danas konferencija za medije Krivokapića

Konferencija za medije biće prenošena uživo preko Jutjub kanala Vlade. Pratite obraćanje premijera na...

Zastavnik Rajačić se vratio iz NATO misije u Iraku

General je istakao da je ponosan što je Rajačić uspješno odgovorio na sve...

Keković pisao Krivokapiću: Limitirati cijenu goriva

''Naime, već deseti put u posljednjih godinu dana dolazi po poskupljenja goriva pa je tako benzin u...

U Ulcinju počelo snimanje filma “Sirin” Senada Šahmanovića

U Ulcinju je juče počelo snimanje dugometražnog igranog filma "Sirin" u režiji Senada Šahmanovića, a po scenariju Šahmanovića i Klaudije Bottino.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare