Demokrate: Andrija i DPS – dva najprljavija politička igrača neka testiraju koliko poslanika podržava Vladu, ako im basta

Zbilja ste u pravu gospodo Mandićevci. Sve je to samo obično trabunjanje. Jer samo Demokratama i saborcima gore automobili. Sve je ostalo samo najobičnije trabunjanje, poručeno je u reagovanju Demokrata na prozivke iz DF-a.

Kako navode Demokrate, Front je u pravu i za DPS, koji, kako ističu, pominju svakoga dana, godinama.

“I za DPS ste u pravu. Uopšte ih ne pominjemo. Osim svakoga dana, godinama. Ali u pravu ste, jer ako vi tako kažete to valjda mora biti istina. Ali ako, kako kažete, laže koza ne laže rog: DPS svakodnevno napada Demokrate, baš kao i vi, o čemu ćete dokaze naći samo ako jednom dnevno zavirite u medije. I baš istom namjerom kao i vi. Jer smo brana dogovorenoj igranci koaliciji Mandić-DPS stvorenoj na Dahlanovom kanabeu”, stoji u saopštenju partije Alekse Bečića.

U prošlom odgovoru, kako podsjećaju, na napade DF-a kazali su im da se politička filozofija Fronta svodi na dvije stvari: izdaju i oval.

Izdaja je, ističu, to što sa tim istim DPS-om pokušavaju da srušite Vladu i parališu rad Skupštine, a oval su zaDF funkcije, o kojima stalno pričaju, zbog čega su “i prigrabili sve ono što smo mi odbili”. 

“Ajmo ovako. Poslanici i drugi funkcioneri DF da odustanu od dnevnica, da vrate službene automobile, da vrate preko 200 funkcija koje su dobili od te mrske, izdajničke Vlade. Ako ste zaista principijelni, kažite vašim brojnim funkcionerima u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti da vrate sluzbene automobile, da odbiju troškove telefona, da odbiju dnevnice, da ne refundiraju troškove puta, da ne refundiraju troškove goriva i tako dalje i tome slično. Naravno da nećete, jer vam je to osnovni motiv bavljenja politikom. I to svako vidi, svako zna. Kad smo već kod tog aviona za kojim toliko patite, Andrija bi avion kako bi mogao otići na svaki koncert Zorice Brunclik i Kemiša, koji mu sve su prilike rade istraživanja na osnovu kojih ovaj opet mašta o tome da je voljen od Tokija, San Dijega do Vladivostoka, i da dobro stoji u biračkom tijelu. Ozbiljne su to političke ličnosti, taman kao i Andrija Mandić”, ocijenile su Demokrate.

Kada je u pitanju podrška poslanika, koju kako navode, broje, iz Demokrata su upitali da li će DF prebrojati i podršku odbornika koju uživa prvi čovjek Budve Marko Carević.

“A što se tiče Bečića, nemojte se zabrojati pišući ova saopštenja pa povjerovati da je stvarno tako, pa da se recimo Andrija nedajbože zezne i stane na čelo liste, jer bi vas cifra podrške koju ima mogla veoma razočarati. Mada je to vama savršeno jasno. Zato se Andrija neće okliznuti da stane na čelo svoje liste. Sakriće se on kao i uvijek”, stoji u saopštenju.

Dodaju da lider Demokrata Aleksa Bečić nikada nije uzeo ni jednu dnevnicu za putovanja ni u zemlji, ni u inostranstvu, ni od Skupštine, ni od Demokratske Crne Gore, te da, kao predsjednik Skupštine, pored toga što nije uzeo ni jednu dnevnicu, ne koristi ni pravo na službeni telefon.

“Takođe, nije ni jednom koristio državne vile na primorju koje pominjete na šta ima pravo. Nije za ovih godinu dana ni jednom koristio ni državni avion, iako je to potpuno dozvoljeno u skladu sa propisima i vrlo često neophodno zbog međunarodnih službenih aktivnosti”, poručeno je Frontu.

Osim toga, ističu da su “Sveto, Duško, Milo, Dahlan, Gugij – prijatelji Andrije Mandića… naravno sve dok imaju novca”.

“Čim nestane, Andrija će ih lako odbaciti, jer on prijateljatvo mjeri jahtama i luksuznim automobilima. Čija je zbilja jahta veća, Andrijina ili kolegina? Priča se da je tu opasan rivalitet”, ističe se u saopštenju.

Kada je u pitanju magistarski rad šefa parlamenta, Demokrate su poručile da mogu i DPS i Andrija da nastave da cvile, jer je njihov kriminalni plan prizvodnje lažnih afera na sudu dobio epilog i neslavno propao.

To je, dodaje se, još jedan u moru dokaza saradnje DPS i Andrije, dva najprljavija politička igrača na sceni Crne Gore. 

“Nego da se vratimo na Skupštinu, čim je DPS prekinuo bojkot, to će uskoro da uradi i Andrija, jer sve rade sinhronizovano i planski sa ciljem povratka DPS na vlast. Jer Andriju je briga za narod. Sebi je obezbijedio siguran posao u projektu „Beograd na vodi“ za koji cijela CG zna da su na tom projektu u poslovnom odnosu najpoznatiji balkanski trojac: Andrija-DPS- Sveto i SNS. A što se tiče broja poslanika koji podržavaju Vladu, opet vam kažemo: testirajte ga ako vam basta. Ne basta ni vama ni DPS-u. Ne basta vam, jer nijeste hrabri. I na kraju poruka: savijte glavu, priznajte da ste poraženi i jedan po jedan pravo u Plenum”, zaključeno je u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Reporterka Skaja: Za 20 minuta izgorelo sve iza nas

„Pogledajte ovu vatru, pogledajte ovaj plamen pored nas, i to vam govori kako se sve brzo širi....

U Iranu za dan zaraženo 39.000 osoba!

U poslednja 24 sata u Iranu je umrlo 378 ljudi, dok je od početka epidemije korona virusa...

GRČKA GORI: Hiljade ljudi bježi u panici iz kuća...

Vatrogasci u Grčkoj nisu uspjeli da savladaju veliki požar koji se približio sjevernim predgrađima Atine, pa je...

Ekološki incident: Pomor ribe na Ibru

“Odmah nakon ekološkog incidenta na osnovu prijave, reagovao je inspektor za vode, kao i pripadnici Uprave policije...

IMELDA MARKOS: Ovako je djevojčica iz memljive garaže postala...

Ona je 2018. nepravosnažno osuđena za korupciju, a ovaj proces trajao je više od 30 godina. Imeldi...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Sapienti_Sat
Sapienti_Sat
22/07/2021•19:16 19:16

Batalite Rusko srpski placenici, vodite prljavi specijalni rat protiv Crne Gore KGB metodama i prljavim parama