Demokrate: Na Mrvaljevića nožem nasrnuo prijatelj jednog od šefova balkanskog narko-kartela

Demokratska Crna Gora, oštro osuđuje još jedan u nizu, a ovog puta, kako ističu, i najteži napad do sada na visokog funkcionera Demokrata, Danila Mrvaljevića i njegovu porodicu.

Kako je saopšteno iz te partije, Danila Mrvaljevića nožem je napao prijatelj jednog od šefova balkanskog narko-kartela.

“Izdaja narodne volje od 30. avgusta, te neustavna promjena vlasti, sa sobom je, osim kriminalnog miljea i mafijaških obračuna, vratila sve stare metode napada na Demokrate.

Nakon što su prislonili pištolj na glavu poslanika Šaranovića, nakon što su prebijali naše odbornike na Cetinju, u Bijelom Polju, Podgorici, Budvi, Pljevljima, Mojkovcu i brojnim drugim gradovima, nakon što su prijetili bacanjem bombe predsjedniku Demokrata Aleksi Bečiću i predsjedniku Kluba poslanika Borisu Bogdanoviću, nakon prebijanja Mija Martinovića, užasnih slika sa Konika i iz Petnjice, prijetnji po život predsjedniku i generalnom sekretaru Demokrata od strane regionalnog ozloglašenog kriminalca Nemanje Ristića, nakon praćenja Alekse Bečića od strane Ljuba Milovića, kako Europol tvrdi visokorangiranog člana kavačkog klana – malo je bilo, pa su, očigledno po zna se čijem nalogu, nožem napali Danila Mrvaljevića i fizički nasrnuli na njegovu majku, ženu u sedmoj deceniji života”, navode Demokrate.

Kako ističu, ovo je ko zna koji po redu napad na visokog funkcionera i uzornog građanina Cetinja, Danila Mrvaljevića.

“Ko zna koji po redu napad, a svaka procjena ANB-a do sada je bila takva da njemu ne prijeti opasnost od napada, pa se pitamo da li ANB uopšte postoji i za koga radi, ako se ne brine o bezbjednosti svojih građana.

Taman kad smo mislili da su zla vremena pobijeđena, oživljava se stara praksa novih koalicionih partnera. Napadači, ohrabreni visokopozicioniranim osobama u bezbjednosnom sektoru na čelu sa Zoranom Lazovićem, nastavili su u svom maniru obračune sa političkim oponentima bivšeg režima, sada ojačani GP URA i SNP.

Da ne bude da smo paranoični evo dokaza uz logično pitanje – šta jedan nasilni građanin koji je policiji poznat od ranije (nalazi se na slici lijevo) ima da brani i patološki podržava gospodina Adžića, koji je uzurpirao ni manje ni više nego Ministarstvo unutrašnjih poslova, dok se isti taj nasilnik iz Budve druži sa kriminalcem, I.A. (na slici desno), Cetinjaninom, koji je u Kolumbiji uhapšen zbog šverca pola tone kokaina i, uz to, od strane kolumbijske policije, označen kao šef balkanskog narko-kartela koji je bio zadužen da švercuje kokain i za evropsko i za američko tržište. “Drugar” nasilnika, je u Kolumbiji prije hapšenja boravio tri godine, jer je iz Španije zbog ubistva za koje se navodno sumnjičio 2018. godine, koje se dovodi u vezu sa ratom „kavačkog“ i „škaljarskog“ klana, morao da pobjegne”, dodaju iz Demokratske Crne Gore.

Nadajući se, kako kažu, da Adžić nema direktne veze sa slučajem napada na Mrvaljevića, “ne možemo se otrgnuti zaključku kako sjajne i uzorne branioce i podržavaoce ima nelegitimni ministar koji od nasilnika i narko-bosova treba da nas štiti”.

Kako dodaju, ovog puta Demokrate zahvaljuju na brzoj reakciji direktora Uprave policije, koji je učinio sve da se ovaj događaj rasvijetli, da se počinilac privede pravdi i da pruži svaki vid operativne pomoci Danilu Mrvaljeviću i njegovoj porodici.

“Poručujemo svima onima iz podzemlja i “nadzemlja” – da možete da zastrašujete, prijetite, pratite, poganjate, prebijate, prisluškujete, ali da nas, dok hodamo ovom zemljom, nećete zaustaviti u naumu da uspostavimo stabilnu, evropsku i pravnu državu u kojoj će se svaki građanin osjećati bezbjedno i sigurno”, poručuju Demokrate.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Predsjednica Slovačke uputila telegram Đukanoviću: U ovom teškom trenutku...

“Uvaženi gospodine Predsjedniče, sa dubokom tugom primila sam vijest o tragičnim događajima koji su se desili u...

Nikšićanin ranjen u tuči

Kako nam je nezvanično potvrđeno u Nikšiću je došlo do ranjavanja jedne osobe oštrim predmetom, kojoj su...

CPC će sjutra služiti liturgiju za stradale na Cetinju

Službe će, najavljuju iz CPC, služiti od 10 časova. “Pozivamo Vjerni narod da uzme...

Đukanović: Cijenimo pažnju susjeda i poruke saosjećanja i podrške...

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, danas imao odvojene telefonske razgovore sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i...

Rakočević o radu policije na Cetinju: Preventivne mjere potpuno...

Očekuje da se nadležni organi što prije izjasne po pitanju eventualnih propusta u radu policije.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare