test

DNP: Crna Gora poslužila kao kama za udar na Srbiju, o daljim potezima obavijestićemo javnost uskoro

Standard

23/05/2024

21:47

Rezolucija o Srebrenici doživjela je potpuni fijasko u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija, poručeno je iz Demokratske narodne partije.



Oni istču kako “mogu zaključiti da “za” nije glasalo dvije trećine svjetske populacije”.

“Iako je cilj bio da “za” Rezoluciju glasa preko 100 država, uz neviđene pritiske od Njemačke, ipak je većina država odoljela pokušaju revizije istorije. Nažalost, među ovih 84 države koje su glasale “za” nalazi se i Crna Gora. Posebno je frustrirajuće što se Njemačka obrazlažući Rezoluciju pozvala na Crnu Goru i njene sramne amandmane od kojih je jedan modifikovan, a drugi odbijen, čime je naša država upotrijebljena kao kama za prvi udar na Srbiju. Ovim činom vlada Milojka Spajića se upisala u najcrnje stranice crnogorske istorije proglašavajući i Crnu Goru za genocidnu državu”, navodi njihova portparolka Jovana Todorović.

Izvor (naslovna fotografija):

Jovana Todorović ( DNP)

Ostavite komentar

Komentari (1)

nekjevječna

23 May. at 22:14

sram vas i stid bilo sve vas iz dnp-a.ovakve izjave prave štetu normalnim građanima crne gore.ne mogu da odolim kad pročitam ovakve izjave a da ne kunem.normalno ovdje neću kleti jer poštujem standard i njegove čitaoce.nagledali smo se i naslušali takve politike dovoljno-nemoj rušiti moj obor sa svinjama a za žrtve iz komšiluka koga briga-još ako su druge vjere i nacije tim još bolje-e to je otprilike nivo svijesti i razmišljanja ovih iz dnp-a i ne samo njih-ima ih u crnoj gori i regionu previše.dok ovo pišem pitam se zašto standard uopšte ovo objavljuje i daje prostor ovakvim tipovima.