DPS Berane: Lokalni funcioneri radna mjesta zamijenili plivanjem za časni krst

Iz OO DPS Berane saopšteno je da su pojedini lokalni funkcioneri juče svoja radna mjesta "zamijenili" kršenjem epidemioloških mjera i tako pokazali neodgovornost i nezainteresovanost za zdravlje sugrađana.

“Beranski lokalni funkcioneri: Bojan Radošević, sekretar Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj, Božo Premović, v.d. sekretara Sekretarijata za poljoprivredu, turizam i vodoprivredu i Branislav Pajković, v.d. sekretara Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora juče su svoja radna mjesta i udobne fotelje zamijenili kršenjem epidemioloških mjera, plivanjem za časni krst ispod limskog mosta i šetnjom obalom Lima.

Pomenuta tri lokalna funkcionera učestvovala su u “spontanom” okupljanju i bogojavljenskom plivanju za časni krst u dresovima opštine”, piše u saopštenju.

Ovim činom javnog okupljanja, kako je navedeno, prekršili su zdravstvene mjere i “nastavili da pokazuju neodgovornost i nezainteresovanost za zdravlje naših sugrađana.”

“Podsjećamo ove bahate i neodgovorne funkcionere da ih građani ne plaćaju da bi pokazivali hrabrost plivanjem u ledenoj vodi u radnom vremenu, već da radno vrijeme koriste da rješavaju ogromne nagomilane probleme koje je stvorila neodgovorna aktuelna beranska lokalna vlast.

S obzirom da se u Opštini Berane nezakonito i lako partijski zapošljava i imenuje, to ove funkcionere, koji su u ovoj grupi, ne opravdava, ali njihove pretpostavljene obavezuje da, bar, pokažu ozbiljnost u vremenu pandemije.

Ipak, lako je zaključiti da doprinos ovih funkcionera rješavanju resornih problema, oni to znaju, ne zavisi od toga da li su ili ne na svom radnom mjestu. Oni samo daju puni doprinos sve katastrofalnijem stanju u Opštini Berane”, piše u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Upucan šetač pasa Lejdi Gage, oteti njeni ljubimci

Rajn Fišer, muškarac kojeg je 34- godišnja pop zvijezda angažovala za šetnju i brigu o svojim kućnim...

MVP: Vlahović i Pajović predali dužnost otpravnicima poslova

U tom resoru ističu da je Vlahović obavijestio Ministarstvo vanjskih poslova da je predao ključeve od Ambasade...

Pogoršano zdravstveno stanje Pelea (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena jedva se kreće, a posljednjih dana mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

MVP: Vlahović otključao ambasadu, Pajović vratio pečat

Vlahović je obavijestio Ministarstvo vanjskih poslova da je predao ključeve od Ambasade i službenog auta, kao i...

Nimanbegu: I Vladi jasno da je odluka o Tuzima...

Nimanbegu je za Pobjedu kazao da je razgovor sa predstavnicima Vlade bio dug, ali da nije rezultovao...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare