DPS Nikšić: Sramno je što Kovačević pokušava uniziti svijetle datume crnogorske istorije

Da predsjednik Opštine Nikšić, nema granica u svojim neznavenim istupima jeste i poređenje nedavnih litija sa najsvjetlijim datumima crnogorske istorije i bitkama za slobodu crnogorskog naroda, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su istakli, porediti pale junake na Grahovcu i Vučjem dolu sa ovdašnjim demonstrantima protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti je u najmanju ruku degutantno.

“Pitamo predsjednika Opštine priliči li jučerašnjem datumu to što su njegovi jurišnici iz Elektroprivrede Crne Gore sa zastavama druge države slavili jubilej bitke na Grahovcu”, navode u saopštenju.

Takođe, dodaju, ti junaci od kojih većina ima policijske dosijee, slika su i prilika Kovačivićevih jurišnika na svijetle tekovine crnogorske istorije sa kojim se ovaj Vučićev poslušnik uporno pokušava obračunati.

“No, preživjela je Crna Gora i mnogo vispernije i surovije od svih ovdašnjih kovačevića i njima sličnih, pa će i njih”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Majkl Pens predao dokumente za predsjedničku kandidaturu

Rojters nije u mogućnosti da odmah potvrdi autentičnost prijave na veb stranici Komisije. Pens...

Sjutra promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalim

Ujutru je na sjeveru po kotlinama moguća magla. Kako je saopšteno iz Zavoda za...

Milatović i Đurović prisustovali prijemu povodom šeste godišnjice učlanjenja...

Domaćini prijema bili su predsjednik Vlade i koordinator Ministarstva vanjskih poslova Dritan Abazović i rukovodilac radom Ministarstva odbrane ministar Filip...

Britanska vlada smjestiće na barže 1.000 migranata – tražilaca...

Još dvije barže - pored jedne koja bi u naredne dvije sedmice trebalo da bude usidrena u...

Predizborna kampanja nije dinamična kao prethodne, politika se ‘preselila’...

Politikolog Predrag Zenović ocijenio je da aktuelna predizborna kampanja nije dinamična kao prethodne. Smatra da se ulazi...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare