test

DPS pokreće inicijativu za smjenu Vraneša

Standard

02/06/2023

12:50

Demokratska partija socijalista pokrenuće inicijativu za smjenu predsjednika opštine Pljevlja Daria Vraneša. To je na tviteru potvrdio i potpredsjednik partije Jevto Eraković.



-Zbog skandaloznog postupka predsjednika Opštine Pljevlja Daria Vraneša, koji je javno saopštio da ne poštuje državu Crnu Goru i naše državne praznike, poručujući, zapravo, da Pljevlja ne pripadaju Crnoj Gori, pokrenućemo hitnu inicijativu za njegovu smjenu – napisao je Eraković.

Podsjećamo, Vraneš je kazao da će prekinuti praksu da se, 21. maja na Dan nezavisnosti, “grad pretvara u crikusku predstavu”.

Da me nijeste napomenuli na zasijedanju Skupštine opštine Pljevlja iskren da budem ne bih se ni sjetio da je Dan nezavisnosti 21. maja – navodi se u odgovoru predsjednika Opštine Pljevlja na pitanje odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Marka Tošića zašto grad nije ukrašen povodom nacionalnog praznika.

Na pitanje Tošića da li priznaje Dan nezavisnosti kao državni praznik, Vraneš je odgovrio da je „na drugo pitanje odgovor sadržan u odgovoru na prvo pitanje“.

Izvor: Pobjeda
Izvor (naslovna fotografija):

RTCG

Ostavite komentar

Komentari (0)