Eraković: Bespravna intervencija policije u Nikšiću, pokušali da izvrše pritisak i isprovociraju naše partijske aktiviste

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Jevto Eraković na danas održanoj pres konferenciji kazao je da su ''kriminalne strukture'' pokušale da isprovociraju partijske aktiviste u MZ Rastoci, u Nikšiću.

“Danas je došlo do pokušaja remećenja izbornog procesa u Nikšiću. Primijećene su prvo određene kriminalne strukture koje su bile prisutne ispred štaba naših aktivista. Očigledno su u koordinaciji sa policijom, jer nakon toga ubrzo je uslijedila potpuno bespravna i neutemeljena intervencija nikšićke policije koja je pokušala da uz nemire napravi pritisak na naše aktiviste.
Koliko je bilo opravdan njihov ulazak, pretres i pritisak na naše aktiviste pokazuje činjenica da nijesu našli ništa što bi moglo da kompromituje ljude koji učestvuju u izbornom procesu”, rekao je Eraković.

Potpredsjednik DPS-a je kazao da je po srijedi velika panika, prije svega premijera u pirotehničkom mandatu, čovjeka koji zajedno sa svojim pristalicama pokušava da zapali sve u Crnoj Gori, što se nije zapalilo.

“Gospodine Abazoviću u Crnoj Gori će da se živi i poslije današnjeg dana, u Crnoj Gori će da se živi i poslije 11. juna kada Vi više ne budete na ovoj poziciji, i da znate da će svi oni, koji sprovode ovo što sprovode u Crnoj Gori, odgovarati i biti adekvatno sankcionisani”, poručio je Eraković i dodao.

“Pozivamo sve građane Crne Gore da slobodno obave svoju građansku dužnost. Danas dobijamo novog – starog predsjednika, a veoma brzo i proevropsku vladu koja će Crnu Goru da povede na putu ka EU”, zaključio je Eraković.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vuković: Dok čitate optužbe oko afere “Do Kvon” sjetite...

Dok čitate o tome kako premijer "plete mrežu" oko lidera PES-a, kako funkcioneri ovog pokreta optužuju premijerove...

Ćetković: Crnogorska sela moraju biti valorizovana na pravi način

Upravo je, dodaje, ono kolijevka crnogorske kulture. “Stanovništvo je napustilo selo, najviše iz razloga...

IBRAHIMOVIĆ ZA STANDARD: Nema evropske, građanske i stabilne Vlade...

STANDARD: Kampanja za vanredne parlamentarne izbore krenula je relativno kasno. Hoćete li imati...

A baš su efektne: Sedam kombinacija boja koje premalo...

1. Tamnoplava i crvena Kada su u pitanju neutralne boje, tamnoplava je jedna od...

Šegrt saslušan povodom slučaja “Stanovi”, negirao krivicu

Prema nezvaničnim informacijama, Šegrt je je negirao izvršenje krivičnog djela zloupotreba službenog položaja. On i njegovi advokati...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare