test

Građanski pokret Mi Možemo i Građanska Crna Gora: Zajedništvom moramo očuvati sjećanje na 21. maj

Standard

21/05/2023

11:41

Koalicija GP Mi Možemo i Građanske Crne Gore svim građankama i građanima Crne Gore čestita jedan od najvećih praznika naše novije istorije, 21. maj.



“Svi naši praznici su važni datumi, bliže i dalje istorije, i više nikada ne smiju biti ono što nas razdvaja i dijeli, već ono što nas spaja. Naša Crna Gora, danas proslavlja 17. godina od obnove nezavisnost. Sve zajedno to nas obavezuje da poštujemo tradiciju i istoriju, ali iznad svega da gledamo u budućnost. Toliko toga nas spaja, a kroz vjekove smo pokazali koliko smo jaki kada smo zajedno. Neka svaki državni praznik bude naš, neka bude neraskidiva nit naše snage i zajedništva”, poručuju oni.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (1)

Mozemo li?

22 May. at 00:33

Ima li nade za ovu drzavu gospodo ? Mozemo li zaista da se izborimo protiv alavih funkcionera i njihove uze i sire rodbine i nesposobnih partijskih poslusnika po kojekakvim odborima direktora, clanovima beskorisnih komisija i sekretarima izmisljenih sekretarijata ? Vi ste nam je jedina nada da je moguce formirati vladu u kojoj nece kadrirati partijska knjizica