test

Joković: Sadržaj memoranduma još nije poznat, Bečić: Podržavamo sve što isključuje DPS

Standard

14/12/2021

17:15

Poslanik i lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković kazao je da ne zna kakav će biti sadržaj memoranduma o saradnji koji sjutra treba da potpišu njegova stranka, GP URA, CIVIS, kao i politički predstavnici nacionalnih manjina u Crnoj Gori.

Možda ćemo ga promijeniti tri puta do sjutra. Volio bih da svi dođete, možda ga svi potpišemo pa da to bude veličanstven događaj za Crnu Goru. Mi mislimo da činimo korak naprijed, umorni smo od svađa, podjela, antagonizma, populizma, nacionalizma… Nikad nijesam, niti ću biti umoran u borbi za bolju, prosperitetnu i modernu Crnu Goru. I na tom putu nećemo stati za borbu za takvu Crnu Goru, može života da me košta – poručio je Joković poslanicima u parlamentu.

On je istakao da će biti pozvani svi da daju doprinos, a onda se obratio poslanicima DPS-a.

Smijete se vi iz DPS-a? Možda ćete reći: “Mi smo se za to borili”, sad kad ste izgubili. A dosad vjerovatno nijeste – istakao je Joković.

Predsjednik Skupštine i lider Demokrata Aleksa Bečić rekao je da će njegova partija podržati svaki memorandum koji isključuje bilo kakve komvbinacije sa DPS-om.

Gdje god ima memoranduma da se afirmiše i da se jača građanska Crna Gora i da se povezuju partije sa manjinskim i gdje postoji klauzula da se neće praviti bilo kakva kombinacija sa onima koje smo poslali u opoziciju i DPS-om – uvijek je Demokratska Crna Gora tu bila – poručio je Bečić.

Ostavite komentar

Komentari (0)