Krapović Đuroviću: Usaglasite se između sebe

Usaglasite se sa nelegitmnim premijerom i sa samim sobom, jer ovo su veoma ozbiljne stvari. Ili Sveti Stefan postaje stoprocentno državno vlasništvo, ili radite analizu da li da ga prodate ili ne, poručio je poslanik Demorkatske Crne Gore Dragan Krapović u reagovanju na navode ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića.

Ministar je ranije danas poručio da će “Sveti Stefan ostati nacionalno dobro Crne Gore te da neće se prodati ni za 600 miliona eura”.

“Ako kažeš “nećemo sa ovakvim DPS-om na vlast” pa onda napraviš koaliciju sa njima. Ako kažeš ”DPS se ne vraća na vlast” pa onda brojni njihovi kadrovi nađu svoje mjesto na ozbiljnim i odgovornim funkcijama i mjestima u državi, onda se čovjek mora zapitati hoće li i javno obećanje – doduše stidiljvo i na jednom mediju – da Sveti Stefan ostaje u državnom vlasništvu završiti tako da nacionalno blago, što „Svetac“ nesporno jeste, bude prodato preko noći”, pojasnio je Krapović.

Napominje da je sve “moguće”.

“Ako jedno kažeš, drugo misliš, a treće radiš kao što je dosadašnja praksa pokazala, onda je sve moguće, pa ljudi, poslanici i javni funkcioneri, a iznad svega Budvani, usled brojnim lošim iskustvima izazvanog nepovjerenja imaju obavezu da reaguju i to spriječ”, dodao je funkcioner Demokrata.

Nema tenzija, kaže on,  ” i nema ništa drugo do brige za javni interes”.

“Ostajemo prijatelji na ličnom nivou, uvažavamo jedni druge, ali ostajemo i ljuti politički protivnici. Pozicija (nelegitimna) i opozicija!Dakle, da završim ovu polemiku. Usaglasite se sa nelegitmnim premijerom i sa samim sobom, jer ovo su veoma ozbiljne stvari. Ili Sveti Stefan postaje stoprocentno državno vlasništvo, ili radite analizu da li da ga prodate ili ne”, zaključio je Krapović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Šuković koordinator svih aktivnosti u borbi protiv kriminala?

Odluka je donijeta jer se smatra da je Šuković jedan od najzaslužnijih za dosadašnje rezultate u borbi...

IZA KULISA: Milatović obećao liderima DF-a da će ,,lobirati...

Više izbora Pobjede saopštilo je da je Milatović, čiji pokret otvoreno najavljuje da očekuje poziciju premijera, takvo...

Za nešto više od godinu 675 prijema u crnogorsko...

Sredinom februara prošle godine u Službenom listu objavljena je Odluka o izmijenjenim kriterijumima za utvrđivanje osnova za...

Detalji optužnice: Boljeviću prijetili ubistvom na Ćemovskom polju

Okrivljenim policajima stavlja se zvanično na teret da su u maju 2020. godine teškim nasiljem pokušali da...

Novović ti sudi, Novović te tuži?

Ta okolnost moguće ne bi imala toliku težinu i dala bi se pravdati time da sudiji Novoviću...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare