Krapović Đuroviću: Usaglasite se između sebe

Usaglasite se sa nelegitmnim premijerom i sa samim sobom, jer ovo su veoma ozbiljne stvari. Ili Sveti Stefan postaje stoprocentno državno vlasništvo, ili radite analizu da li da ga prodate ili ne, poručio je poslanik Demorkatske Crne Gore Dragan Krapović u reagovanju na navode ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića.

Ministar je ranije danas poručio da će “Sveti Stefan ostati nacionalno dobro Crne Gore te da neće se prodati ni za 600 miliona eura”.

“Ako kažeš “nećemo sa ovakvim DPS-om na vlast” pa onda napraviš koaliciju sa njima. Ako kažeš ”DPS se ne vraća na vlast” pa onda brojni njihovi kadrovi nađu svoje mjesto na ozbiljnim i odgovornim funkcijama i mjestima u državi, onda se čovjek mora zapitati hoće li i javno obećanje – doduše stidiljvo i na jednom mediju – da Sveti Stefan ostaje u državnom vlasništvu završiti tako da nacionalno blago, što „Svetac“ nesporno jeste, bude prodato preko noći”, pojasnio je Krapović.

Napominje da je sve “moguće”.

“Ako jedno kažeš, drugo misliš, a treće radiš kao što je dosadašnja praksa pokazala, onda je sve moguće, pa ljudi, poslanici i javni funkcioneri, a iznad svega Budvani, usled brojnim lošim iskustvima izazvanog nepovjerenja imaju obavezu da reaguju i to spriječ”, dodao je funkcioner Demokrata.

Nema tenzija, kaže on,  ” i nema ništa drugo do brige za javni interes”.

“Ostajemo prijatelji na ličnom nivou, uvažavamo jedni druge, ali ostajemo i ljuti politički protivnici. Pozicija (nelegitimna) i opozicija!Dakle, da završim ovu polemiku. Usaglasite se sa nelegitmnim premijerom i sa samim sobom, jer ovo su veoma ozbiljne stvari. Ili Sveti Stefan postaje stoprocentno državno vlasništvo, ili radite analizu da li da ga prodate ili ne”, zaključio je Krapović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Italijanski spasioci nastavljaju potragu za nastradalima u klizištu

Jedno tijelo je izvučeno juče dok su dvije porodice sa djecom među 11 nestalih u gradu Kazamičoli,...

Bogdanović: Ima nas i biće nas sjutra ispred Skupštine

“Sjutra će građani iz svih krajeva države još jednom dostojanstveno poručiti koga smatraju odgovornim za urušavanje građanskih...

Adžić: Netačno je odgovornost adresirati policiji, tužilaštvo efikasnije da...

“Državno tužilaštvo mora da reaguje, radnjama iz svoje nadležnosti, te da u punoj saradnji sa policijom, preduzme...

Neredi u Briselu poslije pobjede Maroka nad Belgijom

Kako su objavili mediji, okupljeni su gađali policiju kamenicama, uništavali automobile koji su se nalazili u blizini...

UNDP pokreće dijalog o rodnoj ravnopravnosti u crnogorskom društvu

Kako navode u saopštenju UNDP-a, napredak koji je ostvaren ka postizanju rodne ravnopravnosti u posljednjih četvrt vijeka,...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare