test

Krivokapić: Sve rade da Spajić ne bude novi predsjednik vlade

Standard

26/04/2023

13:23

Da sam želio da učestvujem u politici i rukama i nogama bih zapinjao da ostanem u politici. Međutim, to nije moj izbor. Ja sam pozvan da budem dio pokreta, ali moj stav je da mlađi treba da budu dio Pokreta Evropa sad. To su ljudi koji zasigurno zaslužuju da budu na tim pozicijama. Jakov Milatović je dobio izuzetno povjerenje građana i samo da radi sve suprotno od bivšeg predsjednika biće dobro za Crnu Goru. Čitava politička scena igra sada protiv jednog čovjeka, Milojka Spajića. Sada se igraju igre samo da Spajić ne bude premijer, istakao je u intervjuu za ''Dan'' bivši predsjednik Vlade i profesor Mašinskog fakulteta Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je dodao da, ukoliko i na parlamentarnim izborima Pokret Evropa sad osvoji najviše glasova, premijer treba da bude Milojko Spajić.

– Svi rade protiv njega, neko tajno, neko javno, neko uz pomoć drugih republika. Kada vi to pogledate, vidite urotu protiv jednog čovjeka. Tri ključna razloga zašto se bježalo od izbora jeste što partije koje su trenutno u parlamentu imaju najveći plus, a poslije izbora će imati minus, jer se finansiraju u odnosu na to koliko imaju poslanika, drugi razlog je da su po dubini partije dobile sve. Preko 240 pozicija direktora i odbora drži DF, zamislite šta to znači kada se izmakne nekoj partiji. Takođe, postoji nova obećavajuća nada u Crnoj Gori, a to je Pokret Evropa sad. Međutim, kao što sam i napomenuo, sve se radi da proglase Spajića srbijanskim državljaninom ili da šuruje sa nekim, kao što DF nagovještava tajkunima, koji su sarađivali sa DPS-om. Gdje su dokazi? Tako su i za mene pričali da šurujem sa ambasadama, ali meni je milija Crna Gora od bilo koje ambasade i bilo čega. Ne bih dozvolio da se dodvoravam bilo kome u ovim godinama – naveo je on.

Izvor (naslovna fotografija):

Zdravko Krivokapić

Ostavite komentar

Komentari (1)

Trile

27 Apr. at 05:30

Ne prdi đedo, vrane su ti popule mozak.Ti si velika sramota Crne Gore ali pošto imaš porod ostavio si im biljeg.