LP Krivokapiću: Što mrči kad kovati nećeš? Neće proći pokušaji da destabilizuje državu

Liberalna partija Crne Gore (LPCG) pozvala je premijera Zdravka Krivokapića da povuce zahtjev o skraćenju mandata Skupštini i prekine sa unižavanjem institucija Crne Gore, a posebno Vlade.

 “Ne budite više onaj kojeg se narod stidi nego barem kao čovjek od integriteta i vjernik budite dostojanstveni i postupite smjerno i pribrano. Gospodine Krivokapiću ako nijeste znali, a sumnjam da ste baš toliko neznaveni, mada ni to nije nemoguće, prema Ustavu Crne Gore Skupština se ne može raspustiti ako je pokrenut postupak glasanja o nepovjerenju Vladi. Možda nijeste obaviješteni ali juče je pokrenuta inicijativa za razrješenje Vas i Vaše vlade pa prema tome kako bi to rekao Njegoš u Gorskom vijencu “Što se mrči kada kovat nećeš!”. Neće proći vaši pokušaji da izazovete haos u državi i da je destabilizujete glumeći neuspjelog premijera koji pokušava da kao svaki autorkarata koji odlazi napravi haos kako bi barem za koji dan usporio svoj konačni krah”, navedeno je u saopštenju LP-a.

Koliko je Krivokapić važan kao premijer najbolje govori, kažu u LP-u, činjenica da je sazvao elektronsku sjednicu i u njenom krnjem sastavu zatvoren iza svojih zidova donio neustavnu odluku da traži skraćenje mandata poslanicima i raspuštanje Skupštine Crne Gore.

” Sada se već ponašate poput vaših uzora autokrata koji su na kraju svojih autoritarnih režima bili spremni na sve samo da sebi produže politički život, ovđe bi i Slobodan Milošević stao. Ništa nijeste od njega naučili. Nema više sumnje bićete zapamćeni kao najgori ne samo premijer u istoriji ove velike i moćne nacije nego i kao njeno najveće zastiđe. Vjerujte da u holu zgrade Vlada Crne Gore vaša slika neće stajati pored niza fotografija onih koji su prije vas časno i dostojanstveno vodili sve prethodne vlade decenijama unazad”, poručili su u LP-u.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U SAD-u otkriven veliki narko-tunel iz Meksika

Tajni prolaz od Tihuane do San Dijega sadrži šine, ventilacione sisteme, struju i potporne zidove, tvrde zvaničnici.

(Video)Kad Draginja zaigra šotu

Pored radnih susreta sa iseljenicima bilo je vremena i za veselje i druženje uz muziku, pa je...

KOPOLA SNIMA SVOJ NAJVEĆI FILM IKADA: Želim da “Megalopolis”...

Kultni reditelj Frensis Ford Kopola koji je konačno ove godine dobio svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih sprema...

Vlada u duginim bojama povodom Međunarodnog dana borbe protiv...

“Povodom 17. maja – Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije, zgrada Vlade Crne Gore osvijetljena...

DANU: Krajnji je trenutak da narod Crne Gore prepozna...

Stav Predsjedništva DANU prenosimo integralno: Hoćemo li se i dalje praviti da ne vidimo...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare