Milačić: Podržaćemo skraćenje mandata Skupštini, to je jedini način sprečavanja izdaje koja je u toku

Prava Crna Gora glasaće za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore jer je to jedini način da se spriječi prekrajanje izborne volje građana koje je u toku, u režiji kolega iz URE i SNP-a, saopštio je predsjednik te partije Marko Milačić.

“U trenutku kada je – od potpisivanja Memoranduma pa sve do danas – na sceni najgrublje gaženje 30. avgusta, jedini ustavan, zakont, pravedan i pošten izlaz iz ovog izdajničkog procesa koji je već izveo narod na ulice jeste vraćanje mandata građanima Crne Gore”, ocijenio je Milačić.

Prema njegovim riječima, glasanje o skraćenju mandata Skupštini biće “najbolji pokazatelj ko je ko u parlamentarnoj većini”.

“Oni koji u okvirima aktuelne parlamentarne većine budu glasali protiv skraćenja mandata jasno će staviti građanima do znanja da im je jedini cilj prekrajanje izborne volje mimo i protiv naroda”, dodao je Milačić.

Nema dileme da su prijevremeni izbori, kako je ocijenio Milačić,  “jedini pošten izlaz iz ove krize i moralna odgovornost prema građanima koji su proslavili pobjedu i prvu demokratsku smjenu režima”.

“Ovo je poslednja šansa kolegama iz zvanične parlamentarne većine kako URE i SNP-a, tako i drugih koji podržavaju politiku rušenja Vlade, da sačuvaju minimum moralne odgovornosti prema građanima i da putem izbora, a ne korupcije i izdaje dođu u poziciju da pregovaraju o parlamentarnoj većini, Vladi i drugim obavezama prema građanima”, istakao je Milačić.

Ukoliko ne bi došlo do ovog scenarija Milačić je najavio je sljedeće.

“Prava Crna Gora će posvećeno i beskompromisno biti sa narodom na ulicama i trgovima Crne Gore, bez ijednog trenutka odmora do samog kraja izdajničke nove većine koja se pakuje ovom narodu”, zaključio je Milačić.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

GI “21. maj”: Lamentiranje Perovića o potrebi zabrane abortusa...

"No pasáran", poručili su iz GI "21. maj". https://twitter.com/gi21maj/status/1526280839331463170?s=20&t=G3z0I-uka0oj0mkJo1HpXg

Šehović: Premijer Abazović je poltronski most za destrukciju Crne...

Političke prilike u odnosu protekla tri mjeseca, kako smatra, naizgled su se prilično promijenile, ali ne i...

Autobusi sa ukrajinskim vojnicima napustili čeličanu Azovstal

Agencija novodi da nije bilo moguće utvrditi koliko je vojnika bilo u autobusima. Po...

Sudar dva voza u Španiji, mašinovođa stradao, 85 osoba...

Službe za hitnu pomoć javile su da pomažu evakuaciju oko 100 ljudi iz putničkog voza.

( VIDEO) Krivična prijava zbog zlostavljanja: Žabljačanin osumnjičen da...

“Pripadnici policije su kroz svoje aktivnosti došli do sumnje da je nepoznato lice B.G. (45) sa Žabljaka,...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare