Mugoša: Svi mi koji iskreno volimo svoju zemlju glasamo za listu “SDP – Jaka Crna Gora”

Crnoj Gori su potrebne promjene. Crnoj Gori je potrebna garancija njene nezavisnosti. Crnoj Gori je potrebno da se brže i efikasnije kreće ka Evropskoj uniji. Zbog svega toga, Crnoj Gori je potreban jak SDP za jaku Crnu Goru. Ovo su razlozi usljed kojih iskreno i punim srcem pružam podršku Socijaldemokratskoj partiji, kazao je Budimir Mugoša, bivši ministar poljoprivrede.

“Po mom dubokom uvjerenju jedino sa snažnim SDP-om možemo biti mirni i sigurni da će Crna Gora biti jaka. SDP je bio jak i kada smo se zajedno borili za nezavisnost. SDP je bio jak i kada se borio protiv korupcije, tajkunizacije i svih negativnih pojava u društvu. SDP je bio jak i kada se borio za bolji život svih građana. SDP jeste jak i danas, zato što se istrajno, beskompromisno i iskreno bori za jaku Crnu Goru. Da bi Crna Gora bila jaka, potrebno je da svi mi koji iskreno volimo svoju zemlju damo podršku SDP-u kao partiji koja garantuje promjene, stabilnost, siguran i brži put ka Evropskoj uniji”, kazao je Mugoša.

Kao ministar poljoprivrede u prelaznoj Vladi 2016. godine imao je, kaže, priliku da neposredno, vlastitim iskustvom uvidi da su promjene nužne i moguće.

“Jednako, imao sam priliku da uvidim ko je od svih političkih partija iskren u svojim namjerama i svom djelovanju. Stoga moja podrška SDP-u nije ničim uslovljena, niti je bilo čime iznuđena. To je iskrena podrška jedinoj partiji za koju sam duboko uvjeren da će nastaviti da se zalaže za sve ono što je Crnoj Gori potrebno da bi Crna Gora bila jaka”, naveo je Mugoša.

Kako je istakao, izbori koji nam predstoje traže odgovornost za glas koji dajemo.

“Ovi izbori opredjeliće budućnost Crne Gore u teškom i važnom periodu njenog razvoja. Stoga je veoma važno da pravi ljudi budu na pravim mjestima, da se okrenemo samima sebi, i krenemo putem sigurne budućnosti, a ta budućnost je Jaka Crna Gora u Evropskoj uniji. Stoga još jednom, pozivam sve dobronamjerne građane koji vole svoju zemlju, da zajedno podržimo SDP i time budemo mirni da će Crna Gora biti u sigurnim rukama i na pravom putu, a to je put pravde, istine, put koji garantuje bolji život svih građana u jakoj Crnoj Gori”, zaključio je Mugoša.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra povremeno kiša, do 22 stepena

U večernjim satima padavine će u većem dijelu države oslabiti, a u planinama na sjeveru moguća je...

Brkovići i Popović pušteni na slobodu nakon što je...

Oni se terete za zloupotrebu ovlašćenja u privredi i pranje novca.  HTP „Boku“ je...

Gutereš ugostio Abazovića i Radulovića: Podrška svim aktivnostima UN...

Crna Gora kao ekološka država predstavlja odličan koncept. Radimo na daljem snaženju ekološke svijesti kako bi doprinijeli...

Muratović: Bošnjak pokušala da politički profitira na jednom tragičnom...

S obzirom na modele funkcionisanja Demokratskog fronta, kako je ocijenio, to ne bi bilo čudno, da Bošnjak,...

Medvedev: Dopala mi se Novakova izjava, vakcinacija privatna stvar

Đoković je rekao da ne zna da li će igrati na Australijan openu u januaru zbog striktnih...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare