Održan sastanak Prave Crne Gore, Milačić: DPS će u Podgorici doživjeti debakl

Prava Crna Gora održala je sastanak mjesnog odbora Zlatica, kojim je predsjedavao lider partije Marko Milačić.

Prava Crna Gora održala je sastanak mjesnog odbora Zlatica, kojim je predsjedavao lider partije Marko Milačić.

”Danas u Podgorici i čitavoj Crnoj Gori vodimo možda i težu i opasniju borbu nego čak i u nekim godinama prije 30. avgusta. Zato što danas branimo jednu veliku istorijsku pobjedu, a kada je riječ o svakoj pobjedi i o svakom velikom poduhvatu nekog naroda, nekog društva, ono mora da se brani. Zato što se takve pobjede i takva dostignuća najviše napadaju i najviše otimaju. Dakle, danas opet nasrću na naše svetinje. Zato je i naša borba danas mnogo veća”, kazao je Milačić na sastanku.

Ističu da će Prava Crna Gora biti partija ljudi koji duboko vjeruju u svoje ideale. Politička partija principijelnosti. Civilizovana, dostojanstvena, moderna, koja želi prosperitetnu, razvijenu Crnu Goru, povezanu sa svima, ali istovremeno Crnu Goru koja se neće odricati svojih korijena, svoje tradicije, gradeći mostove sa svima na svijetu, ali Crne Gore koja će prije svega graditi najbolje odnose sa našom braćom, tradicionalnim partnerima.

”U Podgorici nas očekuje žestoka borba. U Podgorici, gdje su oni skoncentrisali skoro sve svoje preostale snage. To je bitka u kojoj ćemo bez dileme do nogu potući DPS Mila Đukanovića, Ivana Vukovića i sličnih. Prava Crna Gora će tome dati i daje svoj puni doprinos. Bili izbori u oktobru ili koji mjesec kasnije, ništa ih neće politički spasiti. Neće ni ovaj bestidni, prevarantski pokušaj da odvoje Zetu od Podgorice, a ne bi me čudilo da opet pripoje Tuzi Podgorici. DPS će na izborima u Podgorici doživjeti debakl”, istakao je Milačić a predsjednik Odbora Prave Crne Gore Podgorica, Stefan Vešović, dodao da:

”Podgorički odbor Prave Crne Gore bilježi veliki rast podrške i ozbiljan rast članstva. U Podgorici su izbori odloženi, Prava Crna Gora je bila spremna za te izbore, spremni smo da izađemo na izbore kad god oni bili. Uvijek smo spremni da ih pobijedimo. Prava Crna Gora je tu da pobjeđuje i da unapređuje i tako će biti i u Podgorici”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medvedev posjetio separatistički region na istoku Ukrajine

To je jedna od najvećih ruskih delegacija koja je posjetila istočnu Ukrajinu od...

Estonija će zabraniti ulazak Rusima sa turističkim vizama

Estonski ministar vanjskih poslova Urmas Reinsalu rekao je nakon sjednice vlade 11. avgusta...

Vremenska prognoza za petak – 12. avgust

Više padavina u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren...

U Portugalu izgorjelo 10.000 hektara šume

Prema privremenoj procjeni Evropskog informacionog sistema o šumskim požarima, izgorjela je desetina od...

SAD pozvale na stvaranje demilitarizovane zone oko elektrane u...

„Borbe u blizini nuklearne elektrane su opasne i neodgovorne“, izjavio je neimenovani portparol...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare