test

Pavićević: Kada već govori o stanovima i kreditima, Bošnjak da vrati sredstva koja je dobila od države za svoje stambeno pitanje

Standard

08/12/2022

18:01

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak izjavila je danas da su se privilegovana lica nagrađivala stanovima i kreditima.Ako je ta njena teza tačna, onda je bila među privilegovanim, jer je prema informacijama dostupnim javnosti, upravo ona od Univerziteta dobila stan na ekskluzivnoj lokaciji u Podgorici - saopštio je Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS-a.

– “Privilegovana” Bošnjak nije se zadovoljila samo stanom, nego je tražila i kredit za poboljšanje uslova stanovanja.

Sve to nije smetalo “prepoštenoj” Branki Bošnjak da postane udarna pesnica protiv Vladine politike rješavanja stambenih pitanja državnih službenika i da danas pokušava na ovoj temi da pokupi populističke poene.

Od takve moralne gromade, najmanje što se očekuje da uradi, je da lično obešteti državu i vrati sredstva koja je dobila da bi riješila svoje stambeno pitanje. Ukoliko to ne učini, njene moralne tirade, predstavljaju neviđeni nivo licemjerja i bezobrazluka koji je čak i za ovakvu političku scenu zapanjujući – poručio je Pavićević. 

Ostavite komentar

Komentari (1)

Ljiljana

08 Dec. at 17:38

BRAVO! Tako treba “prepostenoj” i njoj slicnima. Sve francuska sobarica do francuske sobarice. Kao da smo svi pod amnezijom