Predata odbornička lista ”SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad”

Socijaldemokratska partija Crne Gore, koja će na predstojećim lokalnim izborima u Danilovgradu u okviru širokog građanskog saveza pod nazivom 'SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad', saopšteno je iz te partije.

Lista, kako kažu, predstavlja politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata koji su kroz svoj dosadašnji rad i aktivizam dakazali da su im opšte dobro i razvoj zajednice – ključne životne vodilje.

Nosilac liste Željko Brajović istakao je da je želja svih koje je okupio ovaj koncept da pokažu da se u Danilovgradu može raditi puno bolje i drugačije, na zadovoljstvo svih naših sugrađana.

“Našim Danilovgradom upravljati iz Danilovgrada, stručno i odgovorno, svim srcem na konceptu građanskog i otvorenog društva”, rekao je on.

Lista “SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad” privukla je pažnju brojnih Danilovgrađana kao izuzetno raznovrsna lista na kojoj se nalaze istaknuti i ugledni Danilovgrađani – studenti, radnici, umjetnici, istaknuti privrednici, magistri i doktori nauka iz raznih krajeva Danilovgrada, od kojih većina ranije nije bila aktivno politički angažovana.

“Misija je da naš grad učinimo pokretačem razvoja, napretka i kvalitetnog života svih naših sugrađana, kako bi Danilovgrad bio grad u kojem se sa zadovoljstvom živi i radi, a ne mjesto iz kojeg se odlazi u potrazi za boljim uslovima za život. Sigurni smo da će upravo naša lista biti najveće pozitivno iznenađenje predstojećih lokalnih izbora i pobjednički izbor Danilovgrađana koji žele život u boljem i ljepšem Danilovgradu”, zaključuje se u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đukanović: Tragikomični pokušaji aktuelne parlamentarne većine da pobjegne od...

Događaju u Pljevljima prisustvovao je i predsjednik DPS Milo Đukanović koji je izrazio svoje zadovoljstvo i zahvalnost...

Junetina u vinu sa pečurkama i slaninom

Ukusnu junetinu za koju je ključno da odstoji u pacu celu noće pre spremanja, preporučuje Praktična žena.

Film Silent Land pobjednik u takmičarskom dijelu Džada Film...

Tročlani žiri koji čine režiseri Milorad Milinković i Nikola Vukčević kao i glumica Nada Vukčević donijeli su...

Zeman: Rusi koji bježe od mobilizacije zaslužuju azil u...

„Mislim da tim ljudima, kao i ukrajinskim izbjeglicama, treba da dajemo humanitarne vize. Čovjek koji bježi iz...

Zbog snažnog tajfuna evakuacije na Filipinima

Tajfun "Noru" donosi vjetar brzine i do 240 kilometara na sat, a pogodio je ostrva Polilo i...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare