test

Pribilović: Odbranićemo Budvu od udara primitivizma

Standard

15/08/2020

14:20

Građani Budve i Crne Gore ne smiju da zaborave istinu o dešavanjima u našem gradu tokom prethodna dva mjeseca. Nećemo dozvoliti da se od napadača prave žrtve, od siledžija koji psuju, vrijeđaju i prijete da se prave uzorni građani, niti da se izgrednici koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom predstavljaju kao političari, odnosno legitimni predstavnici građana, saopštila je danas Suzana Pribilović, kandidatkinja za odbornicu sa liste “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović-DPS, SD, Crnogorska, LP”.



Kako je rekla, bivša vlast u Budvi je čitav svoj mandat potrošila u međusobnim optužbama, uvredama i podmetanjima, da bi ih u susret smjeni, ujedinila neutoljiva želja za vlašću po bilo koju cijenu.

“Pokazalo se da se Mandićev Demokratski Front i Bečićeve Demokrate odlično dopunjavaju onda kad treba demonstrirati nepoštovanje pravnog poretka i institucija države Crne Gore, te da su Demokrate zapravo udarne pesnice rušilačke politike DF-a”, istakla je Pribilović.

Dodala je da njihova politička konkurencija, nespremna da se suoči sa posljedicama nastalim smjenom vlasti, danas ne preza ni od najprizemnijih poruka, kojima su pokušali ono što prethodno nikome nije pošlo za rukom – da podijele bratstva, kumove i rođake.

“Nedoličnim ponašanjem kakvo Budva nije zapamtila, bacili su rukavicu u lice ne samo svim starograđanima, nego svim civilizovanim ljudima u našem gradu. Javno su se narugali svim onim ljudima sa sjevera Crne Gore koji su svoju sudbinu vezali za Budvu, i časno rade svoj posao, a pritom, za razliku od njih, vole, poštuju i brane svoju državu od onih koji je ruše”, navela je Pribilović.

Ona je poručila građanima da kolektivno ne smiju dozvoliti da to valorizuju.

“Niti ćemo zaboraviti. Moramo kao nikad ranije, odbraniti Budvu od nasrtaja nacionalizma i primitivizma, i učiniti je boljim mjestom za život svih njenih građana”, zaključila je Pribilović.

Izvor (naslovna fotografija):

Suzana Pribilović

Ostavite komentar

Komentari (0)