test

Radman: Zaboravio je Adžić da njegovog šefa pripadnici jednog kriminalnog klana zovu „brat Abaz“

Standard

23/03/2023

20:08

Da je imao imalo obraza, Filip Adžić ponudio bi odavno ostavku. Ali pošto ga nema, on sada poručuje da državom neće upravljati kriminalci. Izgleda da je Adžić zaboravio samo da kaže – državom nećemo upravljati, mi. Jer ako su kriminalci negdje, oni su u njegovim redovima, kazao je Andrija Radman, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.



“Zaboravio je Adžić da njegovog šefa pripadnici jednog kriminalnog klana zovu „brat Abaz“. Zaboravio je da su kriminalci raznih profila sugerisali kadrovsku raspodjelu baš u Adžićevom sektoru. Zaboravio je da mu je partijski saborac sa mjesta direktora Uprave prihoda i carina završio u zatvoru pod sumnjom da je stvorio kriminalnu organizaciju.  Zaboravio je da mu koalicioni partneri trguju uticajem a zauzvrat dobijaju televizore. Zaboravio je da se čudne stvari dešavaju baš u njegovom sektoru, koji bi trebalo da se bavi protiv kriminala”, ističe Radman.

Kako je dodao, zaboravio je Adžić da su njegovi partijski saborci, a vrlo moguće i premijer, potencijalni akteri veoma sumnjivog posla sa nabavkom trajekata, koje ovih dana češlja i SDT.

“Dakle, ako Adžić ne vidi kriminalce, neka se samo osvrne oko sebe. Tu su”, zaključio je Radman.

Ostavite komentar

Komentari (0)