SD Bar: Potvrdili smo snagu, očekujemo skoro formiranje nove vlasti

Zahvaljujući odličnom rezultatu Socijaldemokrata u Baru, SD je potvrdio svoju snagu i ostao druga najjača partija u lokalnom parlamentu, stoga se očekuje da će novu lokalnu vlast u najskorijem roku konstituisati partije sa nespornim građanskim, sekularnim, antifašističkim i evropskim opredjeljenjem, zaključci su sa juče održane sjednice OO Socijaldemokrata Bara.

“Opštinski odbor izražava zadovoljstvo zbog odličnog rezultata Socijaldemokrata Bara, zahvaljujući kojem je SD potvrdio svoju snagu i ostao druga najjača partija u lokalnom parlamentu, čime je još jednom dokazana snažna utemeljenost socijaldemokratske ideje u gradu pod Rumijom”, jedan je od usvojenih zaključaka.

Povod sjednice bio je analiza izbornog rezultata lokalnih izbora, te je tom prilikom u zaključcima iskazano očekivanje da će nova lokalna vlast biti formirana u što skorijem roku.

“Opštinski odbor iskazuje očekivanje da će nova lokalna vlast u najskorijem roku biti konstituisana, i to od strane partija sa nespornim građanskim, sekularnim, antifašističkim i evropskim opredjeljenjem, te da će u naredne četiri godine nova, na takav način konstituisana lokalna vlast, Opštinom upravljati domaćinski, posvećeno i odgovorno, u interesu svih građanki i građana Bara”, zaključak je barskog SD-a.

Takođe, na sjednici je rukovodstvo OO dobilo podršku za postizanje postizbornog dogovora sa partijama srodne programske orijentacije, s ciljem realizacije izbornog programa u skladu sa sloganom Novo vrijeme za Bar, koji podrazumijeva nove ljude sa novom energijom na rukovodećim pozicijama.

“Opštinski odbor daje punu, jednoglasnu podršku rukovodstvu Socijaldemokrata Bara da pri koncipiranju konačnog postizbornog dogovora sa partijama srodne programske orijentacije, dosljedno istraje na izbornom programu zahvaljujući kojem je SD i dobio značajnu podršku građanki i građana Bara, a posebno na izbornom obećanju pretočenom u izborni slogan partije – Novo vrijeme za Bar, koje podrazumijeva i nove ljude sa novom energijom na ključnim rukovodećim pozicijama u Opštini”, navedeno je u usvojenom zaključku.

Na sjednici opštinskog odbora je još jednom iskazana zahvalnost svim Barankama i Baranima, koji su podržali listu “Novo vrijeme za Bar”.

“Opštinski odbor još jednom ističe zahvalnost svim građankama i građanima Bara koji su u Socijaldemokratama prepoznali najbolju političku ponudu na nedavno završenim lokalnim izborima”, zaključeno je na sjednici OO SD Bar.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Doktori upozoravaju: „Potpuno smo nespremni za gljivičnu pandemiju“

Dozvolite da vam predstavimo nešto istinski užasavajuće - gljivu koja žrtve pretvara u zombije.

Danska prvak svijeta, treća titula u nizu!

Danci su od početka utakmice vodili i nisu dopustili Francuzima niti u jednom trenutku da dodju u...

Metodije: Ne možemo govoriti o Hercegovini, a da ne...

„Bratski odnos Crne Gore i Hercegovine sveta je ikona sabornosti i jednoobraznosti na kojoj smo mi danas...

LP: Poslanica Savković-Vukčević još jedna žrtva progona neistomišljenika dolazeće...

Skandalozna dodjela nagrade za novinarstvo ruskom propagandnom mediju Sputnjiku i Dariji Duginoj glasnogovornicima zvanične politike kremlja, koji...

Sjutra pretežno sunčano, krajem dana povećanje oblačnosti

Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom jutra na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan sjeveroistočni. Jutarnja temperatura...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare