test

SD Berane: Beranske Demokrate i Evropa sad da zauzmu stav zbog ponašanja predsjednika Opštine

Standard

11/01/2023

11:45

Postupak predsjednika Opštine Berane koji ide na brifing da polaže račune tuđoj državi, osim što je skandalozan, bizaran, neprirodan i protivzakonit, prije svega je – žalostan. Žalosno je kada neko pokazuje vazalni odnos i time se ponosi. Odbacivanje suprematije i unižavanje dostojanstva Države Crne Gore je konstanta i uobičajen manir DF-a, navodi se u saopštenju SD Berane.



Zato, kako su istakli, pozivaju stranke lokalne vlasti koje se deklarišu kao građanske i procrnogorske da se izjasne po pitanju ovog skandaloznog akta.

“Ukoliko momentalno ne uskrate podršku koalicionom partneru i ne pozovu njihovog predstavnika na odgovornost, očigledno je da podržavaju i legitimišu ovaj čin”, dodaju u saopštenju.

Iz te partije pozivaju na izjašnjenje i zbog kako su naveli, ne manje skandalozne činjenice, koja se sa ponosom ističe a tiče se uklanjanja zvaničnih i postavljanja nepostojećih zastava u kabinetima Opštine. Podsjećamo da je u pitanju krivično djelo koje za sobom povlači pravnu odgovornost.

“Obzirom na to da rukovodstvo naše države čini skupina političkih beskičmenjaka koji afirmišu ovakva ponašanja, pozivamo lokalne stranke da zauzmu stav zbog nezapamćenog unižavanja digniteta naše zemlje i opštine Berane”, zaključuju iz SD Berane.

Izvor (naslovna fotografija):

SD

Ostavite komentar

Komentari (0)