URA Demokratama: Krili ste se u izolaciji, sad se krijete iza uvažene poslanice Popović

Onda kada se argumentacija zarobljenog VDT-a Dražena Burića i Bečićevih Demokrata u potpunosti poklopi, sa ciljem diskreditovanja Građanskog pokreta URA i sprječavanjem borbe sa organizovanim kriminalom i visokom korupcijom, nije potrebno ništa dodati, niti oduzeti, kažu iz Građanskog pokreta URA odgovarajući na navode poslanika Demokrata Danila Šaranovića.

Iz URE navode da je sve jasno kao dan, pa i razlog zbog čega Demokrate uporno opstruiraju izbor novog Tužilačkog savjeta (TS) i smjenu Katnića, Burića i ostalih čelnika zarobljenog Tužilaštva, sakrivajući se iza jednog imena od 11 članova TS.

“Da kod Demokrata ima volje da se reforma Tužilaštva zaista desi, sjeli bi za sto i riješili pitanje 11. člana sa DF-om, baš kao što su lako i efikasno podijelili fotelje u ranijim pregovorima”, ističu iz URE.

Iz te partije dalje navode da će ovaj dan obilježiti zajednička i koordinisana opstrukcija rada na rasvjetljavanju ubistva Duška Jovanovića od strane Demokrata, Nebojše Medojevića, medija bliskih DPS-u i kriminalnim strukturama.

Iz URE naglašavaju da je degutantno da Boris Bogdanović i Aleksa Bečić svoja nedjela i opstrukciju izbora članova TS i rasvjetljavanja ubistva Duška Jovanovićs kriju iza svojih kolegijica, pokušavajući da na njihov račun pripišu nešto što ne stoji.

“Niko ne optužuje uvaženu poslanicu Popović, već Borisa Bogdanovića koji je napisao saopštenje i Aleksu Bečića koji aminuje saopštenja koja kontaminiraju istragu. Krili ste se u izolaciji, sad se krijete iza uvažene poslanice Popović. Neka što borbu protiv kriminala vode isključivo preko društvenih mreža, već su počeli da opstruiraju otkrivanje najtežih slučajeva, kao što je ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista Dan Duška Jovanovića. Uostalom, sve vam je već rekao Vladan Pavićević, privatni detektiv i zet pokojnog Duška Jovanovića”, zaključuju iz Građanskog pokreta URA.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

SD-LP: Suverenističke partije da formiraju vlast koja će raditi...

"Svojim glasom, pokazali ste da vrednujete ne samo naš doprinosdosadašnjim rezultatima u lokalnoj vlasti, već ste i...

Bošković o izborima u tri opštine: Uzeli smo 37...

"U tri opštine koje predstavljaju Crnu Goru u malom, uzeli smo 43% glasova ili 37 mandata više...

Smolović: Pokušaćemo da povećamo koalicioni kapacitet i formiramo buduću...

"Naša ambicija je bila da samostalno vršimo vlast, međutim okolnosti su bile druge. Ne možemo reći da...

Eraković: Otvoreni smo za formiranje vlasti u sve tri...

DPS je još jednom potvrdila dominaciju. " Osvojili smo između 40 do 50 glasova...

SD: Državotvorne partije da formiraju vlast u sve tri...

“Nastavićemo da pružamo važan doprinos očuvanju državnog dostojanstva koje odlazeća vlast već punu godinu vrlo svjesno na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare